Flavin, flavin7, flavin77 flavonoid termékek

Flavin7 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek! Aromát, stabilizáló vagy tartósító anyagot nem tartalmaznak! Ebből következik, hogy a felhasznált alapanyagok íze változhat. Ez a termékek hatóanyagát nem befolyásolja. Cégünk alapfilozófiája továbbra is az, hogy termékeinket kizárólag természetes, az emberi szervezet számára hasznos, káros mellékhatásoktól mentes alapanyagokból készítjük. Ez az eljárás azt eredményezheti, hogy a termékek ízvilága időről-időre változhat, azonban hatóanyagtartalma változatlan marad! Fogyassza egészséggel őket!

Flavin7 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek! Aromát, stabilizáló vagy tartósító anyagot nem tartalmaznak! Ebből következik, hogy a felhasznált alapanyagok íze változhat. Ez a termékek hatóanyagát nem befolyásolja.
Cégünk alapfilozófiája továbbra is az, hogy termékeinket kizárólag természetes, az emberi szervezet számára hasznos, káros mellékhatásoktól mentes alapanyagokból készítjük. Ez az eljárás azt eredményezheti, hogy a termékek ízvilága időről-időre változhat, azonban hatóanyagtartalma változatlan marad!
Fogyassza egészséggel őket!

1–24 termék, összesen 96 db