Leírás
Vöröskáposzta csíra
Erősíti a csontokat.
Brit tudósok szerint a káposztafélékben lévő anyagok hatékonyan csökkentik a vastagbélrák kialakulásának kockázatát, a sok káposztát fogyasztók körében.
Tartalmaz:
– Aszkorbigént.
– Glükozilonátokat.
– Kalcium tartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával.
– Daganatnövekedést blokkoló enzimeket tartalmaz.
– Fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint.
– Indolt, ami a ráknövekedés potenciális ellenszere.
– Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Hatása:
– Erősíti a csontokat, fogakat, nyirokmirigyeket.
– Glükozilonátok nevű vegyületcsoportja megakadályozza a rák kialakulását.
– Leghatásosabb növényként említik a nyelőcső-, gyomor-, vastagbél-, végbélrák leküzdésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata- valamint a hólyagrák legyőzésében is.
– Hormonoktól függő daganatok (például a mellrák és a borrák bizonyos fajtái) növekedését megakadályozza.
Tárolás:
Száraz hűvös helyen, gyerekek elől elzárva.
Hatóanyagai:
Liofilizált, szárított vöröskáposztacsíra őrlemény, 84 féle ásványianyag és nyomelem koncentrátum, cirokmag-héj őrlemény felhasználásával.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben | ||
1 kapszula | 3 kapszula | |
C-vitamin | 60 mg RDA 100 % | 180 mg RDA 300 % |
Ajánlott napi adag:
3 x 1 kapszula.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kiszerelések:
– 100 db, 250 db.