Leírás
Kelbimbócsíra
Elsősorban cukorbetegségben szenvedőknek
A kelbimbót a dán zöldségtermelők csodálatos újításának tartják.
A káposztafélék családjába tartozó zöldségféle, amely a vadkáposztából lett kifejlesztve.
Tartalmaz:
– Vitaminokat (A, B és C).
– Ásványi anyagokat Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn, Cr (Kalcium, Nátrium, Kálium, Foszfor, Vas, Kén, Mangán és a Króm).
– Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Hatása:
– Rendkívüli hatással van a hasnyálmirigy inzulintermelő képességének javítására.
– A kelbimbó a mangán, a króm, és a többi ásványnak köszönheti, hogy elokelő helyet foglal el a cukorbaj gyógyításában.
– A nagymennyiségu ásványi só, mint a Kálium és a Kén, jótékonyan hatnak a nyálmirigyek muködésére.
– Javítja az étvágyat.
Összetevők:
Cirok mag-héj őrlemény, kelbimbócsíra őrlemény, B12-vitamin 0,1% (ciano-kobalamin), kapszula borítása: zselatin.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:
1 kapszula | 3 kapszula | |
Kelbimbócsíra őrlemény | 200 mg | 600 mg |
B12-vitamin | 0,3 µg *RDA 12% | 0,9 µg *RDA 36% |
*RDA a felnőtteknek ajánlott napi bevilte %-a.
Kiszerelések:
– 100 db kapszula, 250 db kapszula.