0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Villarosa kapszula (60db)

Villarosa kapszula (60db)

4.300 Ft

A természetes hormon forrása.
Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl.: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).

Leírás

Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.

A természetes hormon forrása.

A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig – a terhesség hónapjainak kivételével – állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki. A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.
A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam / Wild Jam progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yam / Wild Jam-ból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag (Dioscorea Villosa L. extract). Ezáltal egy jó minőségű, megbízható, természetes hormon tartalmú készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.

Hatásai:
– Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást.
– Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.
– Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).
– Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
– Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.
– Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre.
– Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit.
– Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet.
– A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Összetevők:
Szójabab őrlemény, Dioscorea Villosa L. extract, cirok mag-héj őrlemény, lenmag őrlemény, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.
Minden kapszula széthúzható és a benne található hatóanyag anélkül is elfogyasztható!

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula
Szójabab őrlemény
(izoflavonoidok: 0,279%)
200 mg
Dioscorea Villosa L. extract
– melyből diosgenin
100 mg
98 mg
Cirok mag-héj őrlemény100 mg
Lenmag őrlemény100 mg

Felhasználási javaslat:
– 1 max. 2 kapszula / nap.

Kiszerelés:

– 60 db.