0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Villarosa bőrápoló gél (40ml)

Villarosa bőrápoló gél (40ml)

7.200 Ft

Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl.:fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).

Leírás


Esszenciális növényi olajokat és Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.


A természetes hormon forrása.

A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig – a terhesség hónapjainak kivételével – állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki. A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.
A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam / Wild Jam progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yam / Wild Jam-ból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag (Dioscorea Villosa L. extract). Ezáltal egy jó minőségű, megbízható, természetes hormon tartalmú készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.

Hatásai:
– Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást.
– Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.
– Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).
– Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
– Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.
– Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre.
– Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit.
– Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet.
– A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Használata:
Az arc, kéz érdús területeire, az alhasa, az 1. naptól ¼ ml, a 7-20. napig 2 x ¼ ml, a 28. napig ½ ml.

Összetevők:
Aqua, Discorea Villosa Extract, Glicine Max Oil, Carbomer, Dicaprylyl Ether, Sodium Hidroxide, Parfüm, Aniba Roseodora Oil, Sweet Orange Oil, Citrus Arentium Amora Oil, Spagyrische Essenz von Rosa Domoscena (Rose) Oil, Citrus Nobilis Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Oil, Citrus Medica Oil, Citrus Amora (Neroli) Flower Oil.

Kiszerelés:
– 40 ml.