0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Slim Flavin7 + kapszula (100db) – Édesgyökér kivonat – Glabridin

Slim Flavin7 + kapszula (100db) – Édesgyökér kivonat – Glabridin

11.390 Ft

Leírás

Megújult a Slim Flavin7+ hozzáadtunk 80 mg Garcinia Cambogia-t!

Édesgyökér egyik Flavonoidja a Glabridin.

Legfrissebb hír. Edina 9 kilótól szabadult meg 2011-01-16 forrás:Blikk

Gombos Edina a Mokkában! 2010. 05. 17.

Édesgyökér a Tények műsorában!

Édesgyökér az M1 műsorában!

Mire is jó a Glabridin?
Szabó László kutató előadása az édesgyökér kivonatról!

Az édesgyökér hatóanyagai:

– A gyökér glicirrhizint, flavonoidokat kumarinokat, szterolokat és cukrot tartalmaz.
– A Glabridin, az édesgyökér legnagyobb polifenolos flavonoidja.

Dr. Jekő József az ázsiai édesgyökéről, Lippóczy Ákos pedig a kendermag hatásáról beszél.

A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található,
ún. zsigeri zsírok elégetésére. A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk

leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik. Túlzott felszaporodásuk azonban
a legtöbb életmóddal, táplálkozással összefüggő betegségünk kialakulásának oka. A zsigeri zsír
csökkentésével mobilizálódnak a bőr alatti zsírraktárak zsírjai is, azaz a hasi zsírpárnák
fogyása következik be. A glabridin tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával,
valamint az élettani paraméterek javulásával jár, mindez kutatásokkal alátámasztott tény!

Jekő József:
Tudományos fokozat: PhD.(1996), Kémiai tudományok.

Szakterület: Tömegspektroszkópia, kromatográfia.
Tudományos osztály: VII. Kémiai Tudományok Osztálya.
Tudományos bizottság: Analitikai Kémiai Bizottság.
Kutatási terület:
NO stabilis szabadgyökök tömegspektrometriás vizsgálata,
N és O heterociklusos vegyületek tömegspektrometriás vizsgálata,
Enantiomerek királis HPLC elválasztása.

 

Ábel Anita, Gombos Edina, Peller Mariann, Pataki Zita, Jáksó László fogyása.:

Gombos Edina beszámol tapasztalatáról a TV2 2Testőr adásában.:

Szabó László: Az embereknek már nincs önuralmuk a táplálkozás felett.:

Ábel Anita a TV2 aktívba mesél fogyásáról.:

Peller Mariann a Kiskegyedbe mesél a fogyásáról. “Étvágycsökkentő hatást érzek”

Peller Mariann a Kiskegyedbe:

Jáksó László fogyása. Jáksó László és Ábel Anita ugyanolyan módszerrel szeretne lefogyni.:

Pataki Zita lépéselőnyben a genetikai hajlammal szemben.:

Fotó! Iszonyúan lefogyott Gombos Edina!
Forrás: Nők Lapja Cafe. 2010. 07. 02.

Mennyire vagyok túlsúlyos?
BMI testtömegindex táblázat.:

Tekintse meg a PDF formátum összeállítást katt ide.

Összetevők:
Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Garcinia cambogia, édesgyökér extract (glabridin 40%), kapszula borítása: zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

3 kapszula 6 kapszula
Garcinia cambogia 240 mg 480 mg
Glabridin (édesgyökér extrakt) 9 mg 18 mg
Össz polifenol 41,25 mg 82,5 mg


Felhasználási javaslat:
– 3×1 kapszula / nap.

Kiszerelés:
– 100 db.


A kritikus tömeg
Mi rejlik a felszín alatt?

Az elhízás

Az obesitas, valamint a túlsúly bizonyítottan a jelen és a jövő egyik legjelentősebb egészségügyi problémája.
A WHO adatai szerint a túlsúly és az elhízás a második legfontosabb megelőzhető kockázati tényező a dohányzás után.
A fejlett országokban a túlsúlyos és elhízott emberek aránya ötévente megduplázódik.

Európában és az Egyesült Államokban jelenleg több, mint 70 millió ember elhízott, ezen felül további 163 millióan túlsúlyosak.
A túlsúly és az elhízás a magyar lakosság 60%-át közvetlenül érinti, de gazdasági és szociális következményei az egész társadalmat sújtják.

Az elhízás okai

  • Genetikai faktorok
  • Pszichés tényezők
  • Környezeti tényezők

Kóros zsírlerakódás
A felesleges zsírszövetek megoszlása alapján ma két alaptípust szokás elkülöníteni:

– Az alma típusú elhízás a hasra, mellre, nyakra és az arcra lokalizálódik. A kóros zsírlerakódás központja a köldöktáj. A végtagok a fartáj és a combok kevésbé érintettek.

– A körte típusú elhízás központja a köldök és a szeméremcsont közötti alhas. A zsírlerakódás az alhason, a fartájon és a combokon legjelentősebb. A felsőtest, a karok és az arc érintettsége kevésbé jellemző.

Az almatípust szokás férfias vagy android, a körtetípust nőies vagy ginoid típusnak is nevezni.
A morbiditás és mortalitás szempontjából az android típus lényegesen jelentősebb.

Az elhízás mértékegysége (BMI)
– Az ún. testtömeg index a gyakorlatban széles körben használt elfogadható paraméter.
– Megkapjuk, ha a testsúly kg-ban mért tömegét elosztjuk a méterben kifejezett testmagasság négyzetével (Body mass index = kg/m2).
– Az ideális BMI férfiakra 25, nőkre 24 alatt van.

Testtömeg index (BMI, Quetlet indexe: kg/m2)
felnőttek részére! :
Vékony: 18,5 alatt
Normál: 18,5-25
Túlsúlyos: 25-30
Elhízott: 30 fölött

Az elhízással kapcsolatos betegségek
-Érelmeszesedés
-Magas vérnyomás
-Koszorúér-betegségek: angina pectoris, szívinfarktus, kardiomiopátia
-Agyér-katasztrófa (stroke): agyvérzés, agytrombózis, agyembólia
-Érelzáródások: végtagelhalás, lábszárfekély, trombózis, embólia, bélinfarktus, veseartéria elzáródás, stb.
-Cukorbetegség (II. típus) annak minden következményével
-Rák: Nőknél főként a méhtestrák, epehólyag-, petefészek-, emlőrák és a vastagbél rákja, férfiaknál a prosztata és a végbél rákja mutat erős statisztikai összefüggést az elhízással.
-Az alvási apnoe (alvási légzéskimaradás) súlyos állapot, mely az elhízás mértékével szorosan összefügg. Akár szívelégtelenséghez, szívinfarktushoz, stroke-hoz is vezethet.
-Ízületek porckopásos betegségei (artrózis)
-Köszvény
-Epehólyag-betegségek: Epekő-betegség, epehólyag-gyulladás, epehólyagrák
-Depresszió, öngyilkossági hajlam
-Csökkent gyógyulási hajlam és túlélési képesség szinte valamennyi betegségnél és sérülésnél.

Az elhízás veszélye a látásra:

A magas vérnyomású vagy magas koleszterinszintű betegeknél nagyobb a szem ideghártyájához tartozó vénák elzáródásának kockázata, állítják a kutatók.

A belső zsírok veszélyei a májra:

A belső zsír – vagyis a zsigeri zsír – az ereken keresztül jut a májba. Így főként ezt a szervet veszélyezteti.
A nagy mennyiségű zsigeri zsír és az azzal kapcsolatos zsírsavak a máj zsírosodását és hepatikus hyperlipidemiát és ennek következtében, inzulinrezisztanciát okoz.

A szív és a zsírlerakódás veszélye:

– Az elmeszesedett koszorúérplakkok gyakorisága összefüggésben áll a perikardiális zsír térfogatával.
– Az elmeszesedett koszorúérplakkoknak inkább a helyi zsírlerakódáshoz, mint a testben fellelhető teljes zsírmennyiséghez lehet közük.
– – A perikardiális zsírból felszabaduló gyulladáskeltő anyagoknak a koszorúerek gyulladását és elmeszesedését kiváltó hatása lehet.

A hasi elhízás és a szellemi leépülés:

– A hasi elhízás tüneteit mutató kövér emberek csaknem négyszer gyakrabban lettek a kognitív képességvesztés áldozatai.
– A kedvezőtlen szellemi romlás azoknál is megfigyelhető volt, akiknek a testsúlya vagy a testtömegindexe (BMI) nem volt lényegesen magas, és csak a hasüregben jelent meg zsírlerakódás.
– A hasi zsírfelhalmozódás, egyúttal utal a szív- és érrendszeri kockázatot és az agyi érkatasztrófák veszélyére is.

A lipoproteinek főbb típusai:
– A koleszterin a vérben található zsirok egyik formája, mely több összetevőből, ún. koleszterin frakcióból áll.
– LDL – kóros koleszterin+fehérje, a legnagyobb szereppel bír az érelmeszesedés kialakulásában.
– VLDL – koleszterin+fehérje, a szervezet belső szállítási mechanizmusában van szerepe.
– IDL – koleszterin+fehérje, szerepe van az érelmeszesedés kialakulásában.
– HDL koleszterin+fehérje, védő hatású.
– Az LDL és HDL koleszterintípusok aránya fontos mutató, az érelmeszesedés iránytűje.

Lipoproteinek:

LPL = lipoprotein lipáz
VLDL = nagyon kicsi sűrűségű lipoprotein
IDL = közepes sűrűségű lipoprotein
LDL = kis sűrűségű lipoprotein
HDL = nagy sűrűségű liporotein

Az ún. normál lipidértékek:

Összkoleszterin:< 5.2 mmol/l
LDL:< 3.4 mmol/l
HDL:> 1.0 mmol/l
Tg:< 1.7 mmol/l

A jellemző LDL koleszterin-értékek:

A zsigeri zsír:

– A belső szervek között lerakódó zsírt nevezzük zsigeri zsírnak.
A zsigeri zsírban könnyebben aktiválódik az un. lipoprotein lipase enzim ami zsírbontást eredményez.
– A bontásból származó zsír az ereken keresztül a májba jut, előidézve annak elzsírosodását, növelve az elhízottságot.

– További következményként felgyűlik a víz, nő a cukorbetegség, magasvérnyomás, valamint a szív – és érbetegségek kockázata, amelyek veszélyeztetik életünket.

A zsigeri zsír általában az össz testi zsír 10-20%-át teszi ki.
A zsigeri elhízást a következő mutatók szerint szokták megállapítani:
Az L4 és L5 csigolya közötti testkeresztmetszetben a zsírterület 100cm2 vagy több.
A zsigeri zsír aránya a bőr alatti zsírhoz viszonyítva 0,4 vagy több.
A WHR (derék-csípő-arány) férfiak esetében 0,9 , nők esetében 0,85 fölötti.
A derék körfogata férfiak esetében 90 cm, nők esetében 80 cm fölötti.

A zsigeri elhízás esélye a férfiaknál a 30-as éveikben, a nőknél a menopauzát követően nő meg.
A zsigeri zsír égése percre lebontva gyorsabb, mint a bőr alatti zsíré, így edzéssel és megfelelő étkezéssel könnyen leadható. Eközben az egész test zsírmennyiségét csökkenti.

Zsigeri zsírok a legkárosabbak, mivel gyulladáskeltő anyagokat termelnek.

Mivel a zsigeri zsírok gyulladáskeltő anyagokat bocsátanak ki magukból: gyakoribb a pszoriasis, ízületi gyulladás, bélgyulladás, atherosclerózis, cukorbetegség.

A láthatatlan belső ellenség…

– Legújabb kutatások szerint a kifejezetten sovány ember teste is rengeteg zsírt tartalmazhat.
– Szabad szemmel nem látható, hiszen belül, a szervek között helyezkedik el.
– A soványabbak is ugyanolyan betegségeknek vannak kitéve, mint a túlsúlyos embertársaik!

Mik is a Flavonoidok? Mi a Flavonoid?

Olyan vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként a gyümölcsök héjában, magjában, vagy például a szőlő kocsányában találhatók meg. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. Kiemelkedő fontosságú tehát a megelőzés szempontjából.