0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

pH 11,5 Clorofill (50ml)

pH 11,5 Clorofill (50ml)

2.000 Ft

A legjobban lúgosító ételek között szerepelnek a zöld növények a Földön. E mellett értékes tápanyaggal töltik fel a szervezetet: könnyen felszívódó vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, rosttal, klorofillal, enzimekkel és ásványokkal, melyek segítenek semlegesíteni a vérben és a szövetekben levő savakat. A klorofill lúgos környezetet teremt a szervezetbe kerülve.

Leírás

A legjobban lúgosító ételek között szerepelnek a zöld növények a Földön.
E mellett értékes tápanyaggal töltik fel a szervezetet:
– könnyen felszívódó vitaminokkal,
– ásványi anyagokkal,
– aminosavakkal,
– rosttal,
– klorofillal,
– enzimekkel,
– ásványokkal,
melyek segítenek semlegesíteni a vérben és a szövetekben levő savakat.
A klorofill lúgos környezetet teremt a szervezetbe kerülve.

Ha a sejtek a szervezetben lévő pH-érték miatt nem képesek a jelenlévő oxigént feldolgozni, másodlagos oxigénhiány alakulhat ki.

A zöld növények rendkívül gazdagok klorofillban, amely könnyen kinyerhető belőlük. A klorofill és az emberi vér hemoglobin molekulaszerkezete majdnem ugyan olyan, annyi különbséggel csak, hogy míg a klorofillban a magnézium a középső atom, a vérben vas.

A szervezetünk rendkívüli tulajdonsága, hogy ki tudja cserélni a klorofill középső atomját vasra, így vért alakít ki és épít fel.

A klorofill segíti a vér oxigénmegkötő képességét, a vérképzést, antioxidáns, és segíti a kalcium-kövek lebontását. A kalcium pedig nem csak a csontritkulás megelőzésében, hanem a szervezetünk sav-bázis egyensúlyának megőrzésében is fontos szerepet játszik.

Az oxigén javítja az agy működését. Magukat a véredényeket tágítja ki, ezáltal a vérnyomásban és a szívbetegségekben is hatásos, mivel javul a vérkeringés, és a sejtek vérellátása.

A klorofill segíti a vér sejtjeit, hogy ellássák oxigénnel a test minden részét. Dúsítja a vért oxigénnel, a sejtek oxigén ellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

Tudta-e?
– A pH jelentése (pondus Hidrogenii, hidrogénion-kitevő) egy dimenzió nélküli kémiai mennyiség, mely egy adott oldat kémhatását (savasságát vagy lúgosságát) jellemzi.
– A pH fogalmát Soren Peter Lauritz Sorensen dán biokémikus vezette be.

Fogyasztása:
– Használat előtt rázza fel!
– Kizárólag hígítva fogyasztható!
– 50 ml pH 11,5 Clorofill-t öntse bele 1,5 liter tisztított vízbe vagy ásványvízbe. Az így kapott italt 1 hét alatt fogyassza el.
– Fogyasztása kizárólag kúraszerűen javasolt a szervezet elsavasodása esetén.

Adagolása:

AnyagMennyiségpH érték
pH 11,5 Clorofill20ml/50ml11,5 pH
Víz400ml/1000ml6,5-7,5 pH
Keverék420ml/1050ml8-9,3 pH

Összetevők:
Szűrt reverse osmosissal tisztított víz, klorofill kivonat.

Kiszerelés:
– 50 ml