0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Olimpiq StemXCell Organic tusfürdő (150ml)

Olimpiq StemXCell Organic tusfürdő (150ml)

6.300 Ft

100%-ban növényi eredetű, napraforgóolaj- és kókuszolaj alapú, organikus növényi glicerinnel, a Soil Association, Ecocert és az USDA által tanúsított termék.
Ez a tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas, az érzékeny bőr által is jól tolerált, az egész család használhatja. Illatosító anyagoktól mentes.

Leírás

100%-ban növényi eredetű, napraforgóolaj- és kókuszolaj alapú, organikus növényi glicerinnel, a Soil Association, Ecocert és az USDA által tanúsított termék.

Ez a tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas, az érzékeny bőr által is jól tolerált, az egész család használhatja. Illatosító anyagoktól mentes.

Olimpiq StemXCell Organic tusfürdő:
– 100%-ban növényi organikus összetevőket tartalmaz, vegyi anyag mentes.
– Semmilyen mesterséges illatósítót, tisztító, színező vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Arany:
Az arany legfontosabb szépészeti hatása, hogy serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.
– Kisimítja és stabilizálja, erősíti a bőr védőmechanizmusát.
– Megköti a nedvességét.
– Jó hidratáló.
– Szétrombolja az agresszív molekulákat, miáltal simító hatást vált ki.

Olimpiq SXC Extract ™:
A regenerálás és a bőrsejtek fiatalításának nagymestere. Védi a bőr őssejtjeinek életét, késlelteti a bőrsejtek elhalását. Regenerálja az UV-fény, a stressz és a szennyeződések miatti bőrkárosodásokat.
Ez az egyedülálló hatóanyag, az SXC Extract, mely hozzáadásával készült legújabb termékünk, ez a termék képes a legmagasabb hatásfokban bejuttatni  a bőr mélyebb rétegeibe ezen értékes hatóanyagot!

Növényi őssejt:
Ebben a forradalmian új kozmetikumban aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:
– Védi az élettartamát a bőr őssejtjeinek.
– Késlelteti az öregedését a bőr sejtjeinek.
– Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.
– A készítmény gyengéden tisztítja a bőrt, miközben azt bársonyossá teszi.

Észrevették egy svájci almafajtáról a Malus domesticaról, hogy sokkal tovább eláll, mint más almafajta. Ez az alma köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.
Az emberekhez hasonlóan a növényekben is őssejtekre van szükség a sebgyógyulási mechanizmushoz. A növények eme tulajdonságát kihasználva, koncentrálható és kivonható a növényi őssejt.

Az egyik tanulmány kimutatta, hogy a bőrön történő helyi alkalmazása során már 2 hét után 8%-al csökkentek a ráncok száma, illetve mélysége. 4 hetes alkalmazás után 15%-al csökkentek a bőröregedés említett tünetei.

Növényi őssejtek, ebben a kozmetikai készítményben történő alkalmazásával biztosítható a bőrsejtek megfelelő élettartama.
A növényi őssejtek segítik a bőrsejtek megújulását, illetve megvédik a regenerációt biztosító őssejteket a káros oxidatív folyamatok hatásától, ezáltal a bőr őssejtjeinek is megnő az élettartama. A növényi őssejtek képesek a bőr öregedését lelassítani, fiatalossá, üdévé, bársonyossá teszik a bőrt.

Az őssejt kutatásban már eddig is számos ígéretes eredmény látott napvilágot a bőr regenerációjára vonatkozóan. A bőr hámrétegében található szövetspecifikus (unipotens) őssejtek képesek új sejteket létrehozni, melynek révén a bőr megújul. Ezek aktivitása jelentősen csökken a kor előrehaladtával. Svájci kutatók igazolták, hogy a növényi őssejtek képesek regenerálni a bőr kötőszövetét azáltal, hogy megvédik a bőrszövet őssejtjeit a káros oxidatív (UV-sugárzás, környezeti hatások) folyamatokkal szemben, így azok osztódóképesek maradhatnak.

Összetevők:
Aqua, Au kolloid, Olimpiq SXC Extract ^, Malus Domestica^, Potassium oleate*, Potassium cocoate*, Glycerin^, Potassium citrate, Citric acid.

* = Organikus növényi olajokból származó összetevők.
^ = Organikus eredetű.

Kiszerelés:
– 150 ml.