1
3.900 Ft
Mini Cart

Részösszeg: 3.900 Ft

KosárPénztár

Olimpiq StemXCell Organic Body Lotion testápoló (500ml)

Olimpiq StemXCell Organic Body Lotion testápoló (500ml)

65.800 Ft

Teljesen természetes, organikus növényi eredetű összetevőket tartalmazó testápoló (növényi őssejt-kultúra, arany kolloid, hyaluronsav, stb.), amely környezet- és egészségkímélő, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, mentes a parabénektől, a ftalátoktól, SLS-től és SLES-től!
Hidratál, feszesít, valamint véd a bőröregedéssel szemben! A készítményben lévő arany kolloid gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, egyéni túlérzékenységi reakciót nem okozhat.

Leírás

Organikus testápoló!

Ha nem akar nehézfémeket tartalmazó sminket használni, majd azt kőolajszármazékokkal lemosni, és nanorészecskéket sem szívesen látna a bőrén, akkor a megoldás kézenfekvőnek tűnik: használjon organikusat!

Olimpiq StemXCell extract TM növényi őssejtkivonat, a hyaluronsav, valamint az arany kolloid tartalom értékes komponenseivel, a narancsolaj citrusosságával teszi még különlegesebbé ezt az organikus testápolót. A teljesen természetes, organikus növényi eredetű összetevőket tartalmazó testápoló környezet- és egészségkímélő, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, mentes a parabénektől, a ftalátoktól, SLS-től és SLES-től!

Hidratál, feszesít, valamint véd a bőröregedéssel szemben! A készítményben lévő arany kolloid gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, egyéni túlérzékenységi reakciót nem okozhat.

Válaszd Te is az Olimpiq StemXCell Cosmetics Organikus testápolóját, ha:
– Teljesen természetes testápolót keresel?
– Száműznéd a vegyszereket a fürdőszobádból?
– Ápolt, bársonyosan puha bőrre vágysz?

Előnyök:
– Nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges színezékeket, illatanyagokat és kémiai tartósítószereket.
– Mindig tudod, mit kensz magadra!
– Nincsenek furcsa, vagy nem várt mellékhatásaik.
– Nem öregítik a bőrt. Sajnos a kemikáliák, tartósítószerek, mesterséges színező- és illatanyagok fakó, száraz bőrt eredményeznek. —> Ráncok!
– Nem tömítik el a pórusokat, értékes növényi olajokat tartalmaznak, amelyek tele vannak vitaminokkal, és valóban táplálják a bőrt.
– Használatával óvod a környezetet.
– Sokkal kevesebb allergiás reakció fordul elő használatuk során mint egy kemikáliákat tartalmazó termék esetében.

Olimpiq SXC extract TM:
A regenerálás és a bőrsejtek fiatalításának nagymestere. Védi a bőr őssejtjeinek életét, késlelteti a bőrsejtek elhalását. Regenerálja az UV-fény, a stressz és a szennyeződések miatti bőrkárosodást.
Az őssejtekről: Az életkor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújító képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

Arany:
Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

Hyaluronsav:
A Hyaluronsav (HA) egy olyan fehérje építő elem, amely természetes formában megtalálható az emberi szervezetben. Megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Összetevők:
Antioxidant Superich Lotion (Organic Aloe Gel, Grape Seed, Organic Sunflower, Saffloer, Avocado Oils, Montan Beeswax, Organic Shea Butter, Organic Green Tea, Organic Echinacea, Witch Hazel, Organic Mallow and Grapefruit Extracts, Tocopherol. (Vitamin E for product freshness), Zinc Oxide, Seaweed, Xanthan Gum), Gold Colloidal, Hyaluronic acid, Növényi őssejt-kultúra kivonat (Olimpiq SXC Extract TM).

Kiszerelések:

– 150 ml, 500 ml.