1
4.000 Ft
Mini Cart

Részösszeg: 4.000 Ft

KosárPénztár

Olimpiq StemXCell Body Lotion testápoló (500ml)

Olimpiq StemXCell Body Lotion testápoló (500ml)

7.200 Ft

Segíti a bőr új sejtjeinek létrejöttét, késlelteti az öregedést, megfiatalítja bőrét. Lágyítja, puhítja a bőrt, hosszan tartó hidratáltságot és üdeséget biztosít. Ránctalanító, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét.

Leírás

A Testápolás új dimenziója!

Az aktív komponensek hatásai:
– Segíti a bőr új sejtjeinek létrejöttét, késlelteti az öregedést, megfiatalítja bőrét.
– Lágyítja, puhítja a bőrt, hosszan tartó hidratáltságot és üdeséget biztosít.
– Ránctalanító, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét.
– Segíti a bőr oxidatív stresszel szembeni ellenálló képességét, ezáltal mérsékeli a stressz hatására bekövetkezett bőröregedést.
– Erősíti a bőröd természetes védekezőképességét, serkenti a regenerációját és helyreállítja az egyéb bőrhibákat is.
– Csökkenti a bőrirritációt, nyugtatja a bőrt, kellemes érzetet biztosít.
– Segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását.

Miért öregedik a bőrünk?
– A belső és külső tényezők eredményeképp, a bőr az idő teltével az öregedés jeleit fogja mutatni, szárazabb, vékonyabb, rugalmatlanabb lesz valamint megváltozik a textúrája, finom vonalak és ráncok alakulnak ki.
– A bőr három különböző rétegből áll: az epidermális, a dermális és a szubdermális rétegből. Az öregedés mindegyik rétegben végbemehet, és mindhárom réteg az idősödésnek más-más látható jelét mutatja.

Dermális rétegek:
– Változások: A kollagén mennyisége évente 1%-kal csökken, és az elasztin szintje is visszaesik. A vérkeringés romlik.
– Külső jelek: A bőr kevésbé rugalmas, nagyobb a károsodás valószínűsége és megnő a hajlam a ráncképződésre. A bőr feszessége és ragyogása csökken. Halványul a fiatal bőrre jellemző sugárzóan rózsás árnyalat.

Kollagén:
– A kollagén az egyike a két fő fehérjének, amely segít fenntartani a bőr szerkezetét.
– A kollagén valójában a bőrben lévő rendezett háló szálai, amely az elasztinnal együtt adja a bőr jellegzetes textúráját, rugalmasságát és amikor fiatalok vagyunk, a fiatalos megjelenést. Életünk során, az új kollagén rostok folyamatosan termelődik és a régi, sérült rostok lebomlanak. Ahogy öregszünk, a lebomlás mértéke meghaladja az új kollagén szálak termelődését. Ezen kívül a napfény, és az egyéb külső tényezők, további károkat okoznak, ami további kollagén lebomlást eredményez. Végeredményként rések és szabálytalanságok alakulnak ki a bőrstruktúrában, ami a gyengülő szerkezet és ráncokat eredményez (vagy kettőt!).
A bőrben lévő kollagén mennyiségének növelésével javíthatjuk a bőrstruktúra egyensúlyának ismételt kialakulását, csökkentve ezzel a ráncokat.
– A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok.

– Fontos szerepet játszik a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja az inak és izmok erősségét és elasztikusságát.
– De ugyanúgy fontos szerepet játszik a csontok felépítésében, a fogakban is.
– A fogak és a csontok csak úgy tudnak egészségesen kifejlődni, ha a testben lévő ásványi anyagok a kollagénnel egyesülnek, és együtt támogatják annak fejlődést.

– Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban, a gyógyítás folyamatában, a kollagén építő fehérje kulcsfontosságú szerepet játszik. A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlékeztet a ragasztóra, mely mindent mindennel összeköt. A kollagén összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel. Innen ered az a latin eredetű mondás, hogy a kollagén a test ragasztója”.
– Sok ember implantátumokat vagy injektálható töltőanyagokkal igyekszik ezeket a vonalakat eltüntetni és újra simább megjelenést kölcsönözni az arcnak. Általában a szarvasmarha bizonyos anyagait injekciózzák be a kívánt bőrfelületbe. Az eljárás egyszerű, csak egy rövid gyógyulási idővel kell számolni, ugyanakkor nem hoz tartós eredményt.

A kollagén és az öregedés:
– A szervezetben és a bőrben pusztító leépülési folyamatot okoz a kollagén hiánya.
– Számos tanulmány kimutatta, hogy az a személy, aki betöltötte az 40. évét, elvesztette a kollagén állományának 30 %- át, 50 éves korra ez a mennyiség 60%-ra nő.

Hyaluronsav:
– A hyaluronsav (HA) a bőr felső rétegébe található, ahol úgy viselkedik, mint a “töltőanyag” a kollagén és elasztin rostok között. Ezt a funkciót számos vegyület látja el, de a bőr felszíni megjelenése szempontjából a Hyaluronsav a legfontosabb.
– A Hyaluronsav a kollagénnel és az elasztinnal együtt biztosítja a struktúrát és stabilitást, de rendkívül hatékony nedvességtartó és ezért fontos a jelenléte, hogy fenntartsa a bőr sima, rugalmas fiatalos megjelenését.
– A kor előrehaladtával a bőr Hyaluronsav tartalma csökken, különösen a bőr felszínén, amely ahhoz vezet, hogy a bőr dehidratált, vékonyabb, kevésbé rugalmas megjelenésű lesz.
– Továbbá a Hyaluronsav elvesztése a bőrről, szintén hozzájárulhat a struktúra és a rugalmasság elvesztéséhez, és ez vezet a finom vonalak és a ráncok kialakulásához. Ezért az elveszett Hyaluronsav pótlása segít a bőr nedvességének helyreállításában, javítva ezzel a bőr megjelenését.
– A Hyaluronsav egy nagy molekula, csakúgy mint a kollagén, és nehezen jut át segítség nélkül a bőrön. Azonban ha galvanikus árammal kombináljuk a kezelést, a Hyaluronsav sokkal nagyobb eséllyel eléri a dermális réteget, ahol segíthet újjáépíteni a bőr szerkezetét.

Ezüst kolloid:

– Az Ezüst kolloid oldat külsőleg kiválóan tisztítja a bőrt.
– Elősegítheti a bőr és más finom szerkezetű szövetek újraképződését, sterilen tartva azokat.

Malus Domestica:
Ez az alma köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.
A növényi alma őssejt kivonat a bőr saját őssejtjeit aktiválja, elősegíti az egészséges sejtosztódást, ezáltal csökkenti a ráncokat és küzd az öregedés látható nyomai ellen.

Olimpiq StemXCell (SXC Extract):
A készítményben megtalálható az Olimpiq SXC aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az őssejtekről: Az életkor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújító képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

– A regenerálás és a bőrsejtek fiatalításának nagymestere.
– Védi a bőr őssejtjeinek életét, késlelteti a bőrsejtek elhalását.
– Regenerálja az UV-fény, a stressz és a szennyeződések miatti bőrkárosodásokat.

Ez az egyedülálló hatóanyag, az SXC Extract valamint a növényi őssejt kivonat melyek hozzáadásával készült legújabb termékünk, ez a termék képes a legmagasabb hatásfokban bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe ezen értékes hatóanyagokat!

Összetevők:

Aqua, Helianthus Annus Oil, Stearin Acid, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-2, Cetyl Alcohol, Cetyl Palmitat, Triethanolamine, Isopropyl Miristate, Ag Colloid 4,75 ppm (desztillált víz, nagy tisztaságú ezüst), Great Salt Lake Water TM, Glyceryl Stearate, Parfum, Methylclorotiazolinone (and) Methylizotiazolinone, BHT, Hexyl Cinnamal, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Linalool, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl, Methylpropional, Benzyl Benzoate, Kollagén (collagen), Alma gyömülcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica).

Kiszerelés:
– 500 ml.