0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Natto Intenzyme kapszula (100db)

Sold

Natto Intenzyme kapszula (100db)

9.800 Ft

Koleszterin kontroll!
A Nattokináz használata nem csak a kialakult embólisa kezelése során ígéretes, de jó lehetőség lehet a vérrögök okozta problémák megelőzésére, mint például a stroke vagy a szívroham.

Elfogyott

Leírás

Koleszterin kontroll!

Az összes halálozás 54%-át teszi ki a szív- és érrendszeri betegségek. Ezen belül a szívbetegségeket közvetlenül követi a stroke, mely az egyik vezető oka a felnőttkori rokkantságnak, és összességében a harmadik leggyakoribb haláloki tényező. A stroke megelőzhető főbb rizikófaktorai a dohányzás, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint elkerülésével vagy korai kezelésével.
Segítségünkre vannak olyan anyagok a táplálékainkban, melyek valamilyen módon gátolják a vérrögök kialakulását. Ilyenek a bioflavonoidok és bizonyos enzimek, például a nattokináz is.

Nattokináz:
A nattokináz enzimet a natto japán ételből vonják ki, más szója alapú ételben nem található. Ennek oka, hogy a nattokináz a főtt szójabab Bacillus subtilis natto baktériumtörzzsel való egyedi erjedési folyamat közben keletkezik.

Kutatás:
Az University of Chicago kutatója Dr. Hiroyuki Sumi 1990-es kutatásaiban megerősítést nyert, hogy a nattokináz enzik, vagy a natto élelmiszer orális alkalmazása enyhén fokozta a fibrinolitikus (a véralvadék lebontását elősegítő) aktivitást a plazmában.
Állatkísérletben érfestéses (angiográfiás) vizsgálattal megfigyelhető volt a mesterségesen létrehozott vérrögök (trombusok) képződése, majd a Nattokináz tartalmú kapszulák orális adagolása következtében azok bomlása.
A kapott eredmények arra utalnak, hogy a Nattokináz használata nem csak a kialakult embólisa kezelése során ígéretes, de jó lehetőség lehet a vérrögök okozta problémák megelőzésére, mint például a stroke vagy a szívroham.

A szójáról:
– Bővelkedik izoflavonokban, fitoösztrogénekben, nagymennyiségű esszenciálisaminosav tartalommal bír.
– Megőrzi az érfal rugalmasságát, kontrollálja a vér koleszterin-szintjét, fenntartja a vérkeringés egyensúlyát.
– Nélkülözhetetlen tápanyagforrás: nagymennyiségű feérjét, életfontosságú ásványi anyagokat, valamint B1, B2, B6, B12, E és P-vitamint, illetve enzimeket tartalmaz.

Összetevők:
Nattokinase enzim, Cardio Flavin (meggy- és cseresznyeszár, feketecseresznye héj, szőlő mag-héj, cirok mag-héj őrlemény, ribizli mag-héj, szeder mag-héj, bodza héj, szilvahéj, almahéj liofilizált őrleménye), Lipase enzim.
A kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Energia: 226 kJ/55 kcal
Fehérje: 3 mg
Zsír: 0,2 mg
Szénhidrát: 3 mg

Ajánlott napi adag:
3×2 kapszula.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megtekintem a Szív és Érrendszeri problémákról, illetve a Natto Intenzyme kapszuláról szóló videót.:

Kiszerelés:
– 100 db, 250 db.