0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Glabridin Forte kapszula (100db)

Glabridin Forte kapszula (100db)

161.800 Ft

A glabridin a zsigeri zsírok bontása mellett számos más pozitív hatással bír! Serkenti az agyműködést, a koncentrációt, növeli az agyi kapacitást!

Leírás

A Glabridin a zsigeri zsír csökkentő hatásán kívül, számos más egyéb pozitív hatással bír!
Glabridin a hatékony agyműködésért!
Növelje az agyi kapacitást! Serkentse az agyműködést és a koncentrációt!

Glabridin hatása – kognitív funkciók javulása:
Az emberek általában az agyi kapacitásuknak csak a töredék részét használják. Régi vágyunk ezen az arányon javítani, könnyebben tanulni, valamint az, hogy a szellemi képességeinken minél kevésbé rontsanak az életkor és a különféle betegségek hatásai.

A kor előrehaladtával jelentős változások jelennek meg a szervezetünkben. Megfogyatkozik a csont és izomtömeg, és egyes szervek teljesítőképessége, funkciója is lecsökken, így például agyunk térfogata is kisebb lesz. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a teljesítménye nagy mértékben leromlik. Általában azonban 50-60 éves kor után megjelenik egyfajta szubjektíven érzékelhető feledékenység.

A Glabridin az Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) egyik flavonoid vegyülete.
Az egyik kísérletben a glabridin, az amnézia jellemző tüneteit ellensúlyozva, képes volt a memória funkciókat javítani.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/18484526

Egy másik kutatásban a kiváltott agyi történés esetén, a glabridin hatékonyan gátolta az idegsejtek sérülését, elhalását, csökkentve az agy szövettani károsodását.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/18048062

A valódi szellemi leépülés vagy demencia, általában valamely betegség hatására kialakuló agyi károsodás következményeként megjelenő tünet együttes. Ilyen betegség például az Alzheimer-kór, cukorbetegség, agyi érkatasztrófák, az agy különféle sérülései, stb. De az alkohol fogyasztás is demenciát okozhat, ami egyre gyakoribb hazánkban.

A Semmelweis Egyetem és az ELTE kutatóinak tanulmánya szerint, mint az 1-es, mint a 2-es típusú cukorbetegség többek között a központi idegrendszert érintő elváltozásokat is okozhat. Ilyen az agy sorvadásos megbetegedése, illetve a kognitív teljesítményromlás.
A glükóz és az inzulin arányának nagy jelentősége van a cukorbetegekben jelentkező kognitív zavar kialakulásában, ami idővel a központi idegrendszer felgyorsult öregedéséhez vagy például az Alzheimer-kór kialakulásához vezethet.

Az egyik kísérleti modellben diabéteszt indukáltak glabridin adása mellett, és az eredmények alapján nem voltak megfigyelhetőek tanulási nehézségek és memória zavarok a kezelt csoportban.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/21616781

Glabridin hatása – zsigeri zsír bontás:
A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik!
A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található, ún. zsigeri zsírok elégetésére. A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik.
Röntgen vizsgálattal jöttek rá, hogy a glabridin a testsúlycsökkentő hatását a májban történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az édesgyökér és extraktumai biztonságos élelmiszer összetevők.

Mivel fogy Gombos Edina? Megtekintem az édesgyökérrel való fogyásról szóló videót.:

Mire is jó a Glabridin?
A Glabridin az első fogyasztó Flavonoid.:

Összetevők:
Glycyrrhizia glabra extract (Glabridin 40%), zselatin (kapszula borítása).

Hatóanyag napi adagban:

1 kapszula3 kapszula
Glabridin96 mg288 mg


Felhasználási javaslat:
– 3×1 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Kiszerelések:
– 30 db, 100 db kapszula.