0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

FlavinHerb Cleanse ital (50ml)

FlavinHerb Cleanse ital (50ml)

1.400 Ft

Hét fajta gyógynövény hozzáadásával készült étrend-kiegészítő koncentrátum polifenol/flavonoid tartalommal és édesítőszerekkel a méreganyagok kiürülésének elősegítésére!
Több, mint 7 összetevő!
400 mg / 10 ml, azaz 2 000 mg / 50 ml!

Leírás

Hét fajta gyógynövény hozzáadásával készült étrend-kiegészítő koncentrátum polifenol/flavonoid tartalommal és édesítőszerekkel a méreganyagok kiürülésének elősegítésére!

Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

Csökkentik a LDL (“rossz” koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Megtekintem a Flavonoidokról szóló rövid, ismertető videót.:

Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

Összetevők:
Szűrt-tiszított víz, édesítőszer: eritritol, vörös szőlőmag-héj őrlemény, cirok mag-héj őrlemény, feketeszeder mag-héj őrlemény, feketecseresznye héj őrlemény, feketeribizli mag-héj őrlemény, pirosribizli mag-héj őrlemény, Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%), Mezei zsúrló szárított őrlemény, Ezerjófű szárított őrlemény, Csalán levél szárított őrlemény, Katángkóró szárított őrlemény, Nyírfalevél szárított őrlemény, Fodormenta szárított őrlemény, színezék: antocianidin (enocianin), szilva héj-, almahéj szárított őrleményei, édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960, REB-A).

Javasolt fogyasztás:
– 10-20 ml / nap, valamint igény és szükség szerint max. 50 ml naponta.

Javasolt hígítási arány:
– 10 ml-t 1 dl folyadékban (vízben vagy gyümölcslében) elkeverve.
– Fogyasztás előtt rázza fel.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

10 ml 20 ml
Sylimarin 26 mg 52 mg
Össz polifenol
ebből: flavonoid
400 mg
309 mg
800 mg
618 mg


Kiszerelés:
– 50 ml, 10 x 50 ml.