0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Flavin77 Prémium szirup (250ml)

Flavin77 Prémium szirup (250ml)

49.600 Ft

Flavin77 Prémium szirup (250ml)

Leírás

A Flavin77 Prémium szirup egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült azokat nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Ezáltal a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni.

Miért fontos a flavonoid bevitel?
1993-ban egy holland csoport 5 vegyület (apigenin, kempferol, luteolin, miricetin, kvercetin) beviteli értékeit határozta meg a saját maguk által elvégzett analitikai vizsgálatok alapján. A holland lakosság napi flavonoid-bevitele 23 mg/fő volt. Ez az érték valószínűleg alacsonyabb a valódinál, mivel nagyon kevés vegyületet vontak be a felmérésbe. Leth és Justesen a holland összetételi értékek és a saját (országon belüli) fogyasztási adatok alapján a dánok bevitelét 28 mg/fő/nap mennyiségi értéknek találta. Ez utóbbi két felmérés hiányossága is a vegyületek kis száma.

Egy finn felmérés során, több mint 370 növényi élelmiszerben határozták meg 24-féle flavonoid mennyiségét. Az 1997-es élelmiszer-fogyasztási adatok alapján a finn lakosság átlagos flavonoid-bevitele 55,2 mg/fő/nap volt. Az összes bevitel 70%-a gyümölcsökből (főleg citrusfélék és bogyósok), 25%-a italokból (tea, narancslé), 5%-a zöldségekből (hagyma- és káposztafélék) származott.

Hazánkban a fentiekhez hasonló felmérés eddig még nem készült. A becslések átlag napi 20 mg-al számolnak.

Az Universidad de Barcelona által 2013-ban publikált tudományos tanulmány azt bizonyítja, hogy az általános halálozás csökkent 30%-kal a résztvevők között azoknál, akik gazdag polifenol étrendet követtek (több, mint 650 mg/nap), azokhoz képest, akik alacsony polifenol bevitellel rendelkeztek (kevesebb, mint 500 mg/nap).

A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.

Javasolt fogyasztás:
– 5-10 ml / nap.

Kiszerelések:
– 250 ml, 500 ml.