0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Flavin7 Sport MusClear (100db)

Flavin7 Sport MusClear (100db)

4.600 Ft

A Flavin7 Sport MusClear a sportolók számára a szálkásító edzés és a hozzá tartozó étrend kiegészítésére kifejlesztett készítmény. Hatóanyagai révén segítheti a zsírfeleslegek felhasználását izomveszteség nélkül.

Leírás

Flavin7 Sport MusClear

Aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

A legjobb út a tiszta izmok eléréséhez! Hatékony zsírégetés izomveszteség nélkül!

A Flavin7 Sport MusClear a sportolók számára a szálkásító edzés és a hozzá tartozó étrend kiegészítésére kifejlesztett készítmény. Hatóanyagai révén segítheti a zsírfeleslegek felhasználását izomveszteség nélkül.

L-karnitin:
Fontos szerepe van a zsírok, azaz a felhalmozott energiaraktárak mozgosításában és felhasználásában. Elengedhetetlen része a szálkásító és zsírégető edzés étrendjének.

Lecitin:
A benne található kolin szükséges minden olyan hormonális szabályozáshoz, mely a zsírlebontást irányítja. A kolin a zsírt kicsiny, könnyen kezelhető csomagocskákká alakítja, így könnyebben szállíthatóvá és hasznosíthatóvá teszi.

L-arginin:
Segítheti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírégetést. Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását.

Magnézium:
Magnézium nélkül a zsírpárnácskák nehezen ereszkednek vissza. Diétás étrend tartása esetén könnyen magnézium hiány léphet fel. A megfelelő pótlása hatékonyabb zsírégetéshez és látványosabb fogyáshoz vezethet.

Zöld tea:
Méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét és ezzel gyorsítja a zsírégetést.

Flavonoidok:
Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését.

Összetevők:
L-karnitin-tartarát, Lecitin, Zselatin, L-Arginin, Magnézium-karbonát (ebből magnézium: 30%), Zöld tea, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány).

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

3 kapszula6 kapszula
L-karnitin tartarát750 mg1500 mg
Lecitin300 mg600 mg
L-arginin150 mg300 mg
Zöld tea75 mg150 mg
Össz polifenol:0,83 mg1,66 mg
– Ebből: flavonoid0,58 mg1,16 mg
– Ebből: resveratrol0,00004 mg0,00008 mg

*RDA a felnőttek ajánlott napi bevitel %.

Ajánlott napi bevitel:
– 3×2 kapszula/nap.

Kiszerelés:
– 100 db kapszula.