0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Flavin7 Smart kapszula (100db)

Flavin7 Smart kapszula (100db)

13.500 Ft

Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.

Leírás

Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a memória javításához, a koncentráció megőrzéséhez és javításához, valamint az agy kognitív képességének javításához.


Magnézium L-treonát:

A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a Magnézium L-treonátot, amely nagy mennyiségben képes átjutni a vég-agy gáton.
Kísérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben.
Állatkísérleti modellekben rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszút távú memória 100%-al nőtt. Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz.

NADH:
A NADH minden élő növőnyi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli.

Koenzim Q10 (Ubiquinone):
A Koenzim Q10 mennyiségének biztosítása szükséges a szervezet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor.

Rózsagyökér (Rhodiola Rosea):

A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Ginzeng gyökér (Panax Ginseng):

A ginzeng hozzájárul a megfelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához.

B6 vitamin:

A B6-vitamin részt vesz az idegrendszer működésében, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

További összetevők:
Bacopa monieri, szelén.

Összetevők:

Ca L-threonate, Magnézium-citrát, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Rhodiola Rosea gyökér por (salidroside 5%), Bacopa Monnieri levél extact (Bacosides A&B 20%), Panax Ginseng gyökér kivonata, koenzim Q10, NADH, B6-vitamin (piridoxin), Szelén (Nátrium-szelenit), kapszula borítása: zselatin.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula
Ca L-threonate
– ebből Ca
330 mg
42,9 mg *NRV 5,4%
Mg-citrát
– ebből Mg
169,65 mg
22 mg *NRV 6%
Összes polifenol
ebből:
– flavonoid
– rezveratrol
4,15 mg +- 10%

2,9 mg
0,002 mg

Rhodiola Rosea gyökér por45,5 mg
Bacopa Monnieri extact (1:20)32 mg
Panax Ginseng extact (1:20)3 mg
NADH1,5 mg
B6-vitamin (piridoxin)0,35 mg *NRV 25%
Szelén (Nátrium-szelenit)
– ebből Se
27,5 µg
12,65 µg *NRV 23%

*NRV a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat:
– 3×1 kapszula / nap.

Kiszerelés:
– 100 db.