0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Flavin7 Napkristály Diafit ital Glabridinnel (5x100ml)

Sold

Flavin7 Napkristály Diafit ital Glabridinnel (5x100ml)

5.300 Ft

Új generációs bioflavonoid ital, hidrogénnel és glabridinnel dúsítva!
A napfény hullámai jelentik az élethez, a szervezetünk működéséhez szükséges energiát és információt. Feltölti bioflavonoidokkal és kiemelkedő mértékben redukálja szervezetünket!
Növeli az állóképességet, javítja a memóriát. Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére. A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai.

Elfogyott

Leírás

Glabridines változat!

Flavin7 Napkristály ital hidrogénnel dúsítva!

Feltölti bioflavonoidokkal és kiemelkedő mértékben redukálja szervezetünket!

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással!

A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.


Mik azok a Flavonoidok?

A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

Csökkentik a LDL (“rossz” koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Megtekintem a Flavonoidokról szóló rövid, ismertető videót.:

 

Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN:

Miért is jó a Hidrogén?
Megtekintem a Hidrogén jelentőségéről szóló rövid, ismertető videót.:

 

Erősíti-e a Hidrogén a Flavonoidok hatását?
Megtekintem a Hidrogén Antioxidánsokra való hatásáról szóló rövid, ismertető videót.:

 

Megtekintem a Flavin7 Hidrogénes termékekkel kapcsolatos terméktapasztalat videót.:

 

Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!

A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.

Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.

A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV.

Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?

Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és “agresszív” molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.
Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.

ORP érték:
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.

Megtekintem az ORP értékről szóló rövid, ismertető videót.:

 

ORP szintek:

Mit is jelent a Flavin7 termékek -400mV száma?
Megtekintem a -400mV értékéről szóló rövid, ismertető videót.:

A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:
A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!

NapKristály ital:
A napfény hullámai jelentik az életet, a szervezetünk működéséhez szükséges energiát és információt hordozzák. Az élet keletkezésével kapcsolatban már számos különböző elmélet született. Az elméletek kidolgozói egyben azonban egyetértenek, a Nap fénye nélkül az élet a Földön nem létezne, megszűnne.

A “kristályelmélet” szerint az eredeti földi élet önmagukat másoló kristályokon alapul. (Az elmélet képviselői Cairns-Smith és Dr. Dawkins) Kristályokkal végzett több éves kísérletsorozat közben, előállításuk során született a felfedezés, miszerint a növényi kristályok egy speciális fajtája megdöbbentő tulajdonsággal bír. Az élet szempontjából fontos információk tárolására alkalmas.

A kristály előállítása:
Első fázis: Nyers növényi kristály létrehozása szabad energiák felhasználásával és egy energiagyűjtő rendszer segítségével. A kristályok megfelelő közegbe kerülve olyan anyagokat rögzítenek szerkezetükbe, amelyek az élet alapvető építőkövei közé tartoznak: glükóz, fruktóz, ribóz, fehérjék, nagy energiájú kötéseket tartalmazó molekulák (ATP, GTP, melyek a szervezet energiaszükségletének 95%-át biztosítják), aminosavak, nukleotidok, amelyekből például az DNS és az RNS is áll.
Második fázis: A második fázisban egy úgynevezett napdesztillációs folyamat révén a kristályok olyan energiát gyűjtenek be a fényből, amely a szervezetünkbe jutva közvetlenül a sejtekre hat. Ráhangolja sejtjeinket arra a hullámhosszra, amely az “éltető frekvenciát” hordozza. A kristályok újra és újra elvégzik ezt az építő munkát segítve ezáltal az élő szervezet információs és energia folyamatait.

A mai kor embere számos egészségi problémával küzd. Az általános energiaszint csökkenése az egyik oka az egészségi állapot romlásának, a degeneratív folyamatok beindulásának, a helyreállító mechanizmusok elégtelen működésének.
Az oldat a szervezetbe jutva közvetlenül látja el, támogatja sejtjeinket számukra felhasználható energiával, információval. Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket. Lassítja az öregedés folyamatát, és erősíti szervezetünk ellenállóképességét a káros külső környezeti hatásokkal szemben.
Az energia egyik formája az elektromágnesesség. A részecskefizika bebizonyította, hogy az amit mi szilárd anyagként érzékelünk, valójában 99 %-ban üres tér, energiával töltve. Ha megértjük, hogy minden anyag energia is egyben, könnyebb megértenünk hogyan tud az ember szervezete kölcsönhatásba kerülni azokkal a kikristályosított növényi alkotókkal, amelyek a nap energiáját hasznosítva jöttek létre. Mivel a fény energiája a létünk alapja, ezért ezt felhasználva lehetőség nyílik arra, hogy szervezetünk elérje, megtartsa az általános egészség állapotát.

Kiknek ajánljuk?
A Nap Kristály ital fogyasztása nehéz fizikai, valamint megerőltető szellemi munkát végzők számára szinte elengedhetetlen.

Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:
– Növeli az állóképességet, javítja a memóriát.
– Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.
– A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése. Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása.
– Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.

Fogyasztás:
Alkalmazása kúraszerűen javasolt, 3-4 hónapig.
Gyermekeknek már 1 éves kortól is javasolható.
Természetes anyagokból készül, mellékhatása nincs.
Folyamatosan is fogyasztható, segítségükre lesz az egészség, a vitalitás kívánt, optimális szintjének elérésében.

Felhasználási javaslat:

– Naponta lehetőleg az étkezések előtt 3×1 kávéskanállal (1 kávéskanál kb. 20-25 csepp). Súlyosabb egészségkárosodás esetén egyéni érzékenységtől függően a javasolt mennyiség 2-3 szorosa is fogyasztható.
Használat előtt az üveget alaposan rázzuk fel, majd a mennyiséget tartsuk 2 percig a nyelv alatt, utána nyeljük le. Ezt követően 15-20 percig lehetőség szerint ne fogyasszunk más folyadékot.

A Nap Kristály már eddig is sok ember számára bizonyította be hatásosságát, hogy a szervezet energiarendszerének helyreállításával a problémák rendkívül széles köre előzhető meg, küzdhető le. A termék nem gyógyszer. Az ember energiarendszerének feltöltője.
A Nap Kristály ital a XXI. század emberének készült.

GLABRIDIN glycyrrhiza:

Az elhízás és az ahhoz társuló betegségek kezelése érdekében próbáltak ki kutatók több száz funkcionális élelmiszer összetevőit, végül az édesgyökeret (Glycyrrhiza glabra) választották ki erre a célra, amelynek gyógyászati alkalmazása komoly múlttal rendelkezik, mivel már 4000 éve az ókori Egyiptomban is használták. Az édesgyökérből kivont glabridin újonnan felfedezett, egyedüli testzsír-csökkentő tulajdonságú flavonoid.

Már kutatások által is bizonyított, hogy a glabridin képes csökkenteni a testtömeget a zsigeri zsír lebontása révén. Mindemellett számos kedvező élettani tulajdonságokkal is bír.
A glabridin a zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található, ún. zsigeri zsírok elégetésére.

A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik. Túlzott felszaporodásuk azonban a legtöbb életmóddal, táplálkozással összefüggő betegségünk kialakulásának oka. A zsigeri zsír csökkentésével mobilizálódnak a bőr alatti zsírraktárak is, azaz a hasi zsírpárnák fogyása következhet be.

A glabridin tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával jár, mindez kutatásokkal alátámasztott tény!

Tanulány:
Randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatban tanulmányozták a glabridin-készítmény teljes testzsírra és zsigeri zsírra gyakorolt hatását túlsúlyos alanyoknál. Az alanyok kalória bevitele jelentősen nem változott a 4 illetve a 8 hetes kezelést követően. A 9 mg glabridint tartalmazó készítményt fogyasztó csoport alanyai szignifikáns testtömeg és testtömeg-index csökkenést érzékeltek a kiinduló állapothoz képest. Szignifikáns csökkenést mutattak a teljes és LSL koleszterin szintekben a 9 mg glabridint tartalmazó kivonatot fogyasztó csoportban. A glabridin-készítmény csökkenti az LDL koleszterint a magas koleszterin szinttel rendelkező betegek esetében.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24345587

—————————————————

Üvegek tartalmának részletezése:

1. üveg: Myricetin és Luteolin.

Myricetin:
– Erős gyulladásgátló.
– Baktériumölő hatás.
– Sugárkezelés hatékonyságát fokozza.
– Agy öregedési folyamatait lassítja.

Egy másik 8 éves vizsgálat megállapította, hogy a három flavonols (kaempferol, kvercetin, és myricetin) csökkentette a hasnyálmirigyrák 23 százalékkal.
Egy, közel kétszázezer ember bevonásával végzett táplálkozásra vonatkozó tanulmány azt bizonyítja, hogy a flavonolokban gazdag étrend csökkenti – különösen a dohányosok esetében – a hasnyálmirigyrák kialakulásának kockázatát. A flavonolok (lásd keretes írásunkat) elsősorban a gyümölcsök héjában koncentrálódnak; a hatást kiváltó összetevők minden növényi alapú ételekben megtalálhatók, de főleg a vöröshagyma, az alma, a bogyós termések, a kelkáposzta és a brokkoli tartalmaz nagy mennyiségben. Azok az emberek, akik nagy mennyiségű flavonolt juttattak szervezetükbe, 23 százalékkal csökkentették a hasnyálmirigy daganat kialakulásának esélyét szemben azokkal, akik alig ettek ilyen zöldségeket – mutatott rá a kutatást vezető Laurence Kolonel, a Cancer Research Center of Hawaii, vagyis a hawaii rákkutató központ szakembere.

Patkánykísérletekben koszorúér tágítás(myricetin, kvercetin)

Baktériumölő hatás: Staphylococcus baktériumok szaporodását és aktivitását gátolják(myricetin, kvercetin).

Enhancement rekombináns miricetin a sugárérzékenységét tüdőrák A549 és a H1299 sejteket.
Zhang S , Wang L , Liu H , Zhao G 1 , Ming L .

A myricetin hatékony α-glükozidáz inhibitor.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25935545
A magasabb myricetin bevitel a 2-es típusú cukorbetegség csökkent előfordulásával társul.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3927546

Luteolin:
A luteolin gátolja a hiperglikémia indukálta gyulladásos folyamatokat, így csökkenti a szövődményeket.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24623679

Alfa-glükozidáz és N-acetil-béta-D-glükózaminidáz gátló aktivitás.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16041766

2. üveg: Luteolin és EGCG.

Luteolin:
A luteolin gátolja a hiperglikémia indukálta gyulladásos folyamatokat, így csökkenti a szövődményeket.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24623679

Alfa-glükozidáz és N-acetil-béta-D-glükózaminidáz gátló aktivitás.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16041766

Zöld tea, EGCG:
– Epigallokatechin-gallát, a zöld tea fő polifenol összetevője.
– Antioxidáns hatású.
– Segíti az agy- és szívműködést.
– Segíti megelőzni a telomer rövidülését.

A zöld tea egyik fontos komponense a szalicilsav, ami egy gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkező természetes növényi hormon, akárcsak a legismertebb rokonvegyülete az acetilszalicilsav, mely többek között az Aspirin nevű gyógyszer hatóanyaga.
A zöld tea polifenoljai és flavonoidjai szintén rendelkeznek gyulladáscsökkentő tulajdonsággal.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9741297

A zöld tea a legkevésbé feldolgozott teafajta, és ez tartalmazza a legtöbb antioxidáns polifenolt. Így például az ún. epigallokatekingallát (EGCG) nevű polifenolt is, amely a zöld tea legtöbb hasznos élettani hatásárét felelős.
Az orvostudomány és határterületeinek nemzetközi szakirodalmát tekintve az látható, hogy több ezer kutatási eredmény foglalkozik a zöld tea jótékony tulajdonságaival. Az ázsiai országokban általában fogyasztott tipikus napi zöld tea mennyiség 3-5 dl, amely a nagy mennyiségű, akár 100-300 mg EGCG-t is tartalmazhat.

A Mayo Klinika kutatói kimutatták, hogy a zöld tea fogyasztása gátolhatja a daganatok növekedését.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Paschka+1998
Azonosították a zöld tea polifenol vegyületét az EGCG-t, ami hatékonyan gátolja a rákos sejtek szaporodását. Japán kutatók eredményei szerint azok, akik naponta 4-6 csésze zöld teát fogyasztanak, nem vagy csekély mértékben fordult elő daganatos megbetegedés.

A zöld tea fogyasztása a vastagbélrák kockázata közötti összefüggést keresték kínai kutatók, amely során 69 710 nő (40 és 70 év közöttiek) egészségi állapotát követték 6 éven át. A kutatók azt találták, hogy azon a nők, akik rendszeresen fogyasztottak zöld teát, kisebb valószínűséggel alakult ki a vastagbélrák, mint a zöld teát ritkán fogyasztó csoportban.
http://cebp.aacrjournals.org/content/16/6/1219.full

Javítja az inzulinrezisztenciát és az érbelhártya működését.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25312214

Jól használható elhízás, cukorbetegség, metabolikus szindróma esetén.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23900418

3. üveg: EGCG és Resveratrol.

Zöld tea, EGCG:
– Epigallokatechin-gallát, a zöld tea fő polifenol összetevője.
– Antioxidáns hatású.
– Segíti az agy- és szívműködést.
– Segíti megelőzni a telomer rövidülését.

A zöld tea egyik fontos komponense a szalicilsav, ami egy gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkező természetes növényi hormon, akárcsak a legismertebb rokonvegyülete az acetilszalicilsav, mely többek között az Aspirin nevű gyógyszer hatóanyaga.
A zöld tea polifenoljai és flavonoidjai szintén rendelkeznek gyulladáscsökkentő tulajdonsággal.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9741297

A zöld tea a legkevésbé feldolgozott teafajta, és ez tartalmazza a legtöbb antioxidáns polifenolt. Így például az ún. epigallokatekingallát (EGCG) nevű polifenolt is, amely a zöld tea legtöbb hasznos élettani hatásárét felelős.
Az orvostudomány és határterületeinek nemzetközi szakirodalmát tekintve az látható, hogy több ezer kutatási eredmény foglalkozik a zöld tea jótékony tulajdonságaival. Az ázsiai országokban általában fogyasztott tipikus napi zöld tea mennyiség 3-5 dl, amely a nagy mennyiségű, akár 100-300 mg EGCG-t is tartalmazhat.

A Mayo Klinika kutatói kimutatták, hogy a zöld tea fogyasztása gátolhatja a daganatok növekedését.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Paschka+1998
Azonosították a zöld tea polifenol vegyületét az EGCG-t, ami hatékonyan gátolja a rákos sejtek szaporodását. Japán kutatók eredményei szerint azok, akik naponta 4-6 csésze zöld teát fogyasztanak, nem vagy csekély mértékben fordult elő daganatos megbetegedés.

A zöld tea fogyasztása a vastagbélrák kockázata közötti összefüggést keresték kínai kutatók, amely során 69 710 nő (40 és 70 év közöttiek) egészségi állapotát követték 6 éven át. A kutatók azt találták, hogy azon a nők, akik rendszeresen fogyasztottak zöld teát, kisebb valószínűséggel alakult ki a vastagbélrák, mint a zöld teát ritkán fogyasztó csoportban.
http://cebp.aacrjournals.org/content/16/6/1219.full

Javítja az inzulinrezisztenciát és az érbelhártya működését.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25312214

Jól használható elhízás, cukorbetegség, metabolikus szindróma esetén.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23900418

Resveratrol:
Növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum).
A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol.

– Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.
– Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.
– Szív- és érrendszer egészségét a rezveratrol fogyasztással lehet támogatni.

Javítja az inzulinrezisztenciát.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21385509

Jótékony hatása a glükóz metabolizmussal, testösszetétellel és a máj zsír felhalmozódásával kapcsolatosan.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25446988

4. üveg: Resveratrol és Rutin.

Resveratrol:
Növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum).
A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol.- Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.
– Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.
– Szív- és érrendszer egészségét a rezveratrol fogyasztással lehet támogatni.Javítja az inzulinrezisztenciát.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21385509Jótékony hatása a glükóz metabolizmussal, testösszetétellel és a máj zsír felhalmozódásával kapcsolatosan.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25446988

Rutin:
Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszerin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegség kockázatát.

Sejtvédő, gasztroprotektív, májvédő, antidiabetikus hatás, gyulladásgátlás.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24879037

A rutinbevitel segít mérsékelni a magas zsírtartalmú diéta következményeit (dyslipidaemia, hepatosteatosis, oxidatív stressz).
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19119847

5. üveg: Rutin és Diosmin.

Rutin:
Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszerin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegség kockázatát.

Sejtvédő, gasztroprotektív, májvédő, antidiabetikus hatás, gyulladásgátlás.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24879037

A rutinbevitel segít mérsékelni a magas zsírtartalmú diéta következményeit (dyslipidaemia, hepatosteatosis, oxidatív stressz).
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19119847

Diosmin:
A vizsgálatban csökkentette az emelkedett vércukorszintet, javította a lipidprofilt és
jótékony hatást mutatott a korai diabéteszes neuropátia romlásának megelőzésében.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24461593

—————————————————

Cél, módszerek, eredmények, következtetések:

Cél:
Myricetin, egy közös étrendi flavonoid széleskörűen eloszlik a gyümölcsök és zöldségek, és használják, mint egy egészségügyi étrend-kiegészítő alapuló immunrendszer működését, antioxidáns, tumorellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A cél az volt, hogy vizsgálja meg a hatását myricetin a sugárkezeléssel kombinálva fokozza sugárérzékenységét tüdőrák A549 és a H1299 sejteket.

Módszerek:

A549 sejteket és H1299 sejteket kitett röntgen vagy anélkül miricetin kezelést. Colony képződés esszék, a CCK-8 vizsgálatban, áramlási citometriával és kaszpáz-3 szintlekérdezés arra használni, hogy értékelje a miricetin sugárérzékenyítés aktivitását sejt proliferáció és apoptózis in vitro. A szőrtelen egér tumor xenograft modellben épült értékelték sugárérzékenyítés hatásának Myricetin in vivo.

Eredmények:
Összehasonlítva a kitett csoportot anélkül miricetin kezelés, a kezelt csoportban szignifikánsan miricetin elnyomott túlélő frakció és sejt proliferáció, fokozott apoptózis a sejt és a megnövekedett kaszpáz-3 fehérje expresszió után röntgen-expozíció in vitro. És in vivo vizsgálatban a tumor növekedés sebessége xenograftok szignifikánsan csökkent a kezelt sugárkezelt egerek miricetin.

Következtetések:
A vizsgálat azt mutatta, mind in vitro és in vivo bizonyíték, hogy a kombinációs Myricetin sugárkezeléssel növelheti a tumor sugárérzékenység pulmonális H1299 karcinóma és A549 sejtek, és miricetin lehet egy potenciális radioszenzitizáló a tüdőrák terápiában.

Három különböző neuroprotektív funkcióit miricetin ellen glutamát által kiváltott neuronális sejtpusztulás: bevonása közvetlen gátlása a kaszpáz-3. Shimmyo Y 1, Kihara T, Akaike A, Niidome T, Sugimoto H.

Szerző információ:
Absztrakt:
A serkentő neurotranszmitter glutamát felhalmozódhat a agy és úgy gondolják, hogy részt vesz a etiológiájában számos neurodegeneratív rendellenességek, beleértve az ischaemia és az Alzheimer-kór.Ezért fontos, hogy keressen vegyületekre, amelyek csökkentik a glutamát neurotoxicitást. Ez a glutamát által közvetített excitotoxicitás által okozott intracelluláris Ca2 + túlterhelés keresztül az N-metil-D-aszpartát receptor NMDAR), reaktív oxigén (ROS) generáció, és a kaszpáz-3 aktiválását. Itt megmutatjuk, hogy a természetes flavonoid miricetin gátolta glutamát által kiváltott excitotoxicitás és védett neuronok több, különböző mechanizmus. Először is, Myricetin érintette modulációja a NMDAR foszforilációval, ami a későbbi csökkentését glutamát által kiváltott intracelluláris Ca2 + túlterhelés. Másodszor, miricetin gátolta a ROS által okozott glutamát. Végül, a glutamát-indukált aktiválását a kaszpáz-3 csökkent miricetin kezelést. Sőt, miricetin közvetlenül kölcsönhatásba az aktív hely a kaszpáz-3 keresztül három hidrogénkötések és gátolta annak aktivitását. Arra a következtetésre jutottunk, hogy miricetin gátolta a glutamát által kiváltott idegi toxicitás többszörös biokémiai úton. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a miricetin potens antineurodegenerative vegyület és hozzájárulhat a felfedezés Egy olyan gyógyszer, amely leküzdésére neurodegeneráció.

Kiszerelések:
– 5x100ml.

Amennyiben ezt a terméket a “Jelenleg ez a termék nincs raktáron.” felirattal ellátva rendeli meg, abban az esetben helyettesítő terméket küldünk az alábbiak egyikéből: Flavin7 Napkristály ital (5x100ml), CBD Napkristály ital (5x100ml).