0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

EZ 6 kapszula (60db)

EZ 6 kapszula (60db)

4.300 Ft

Vedd könnyen a hétköznapokat!
A stressz mindennapi életünk része, alkotó energiáink forrása, mely cselekvésre sarkall, segíti küzdelmeinket. A modern kor emberének szükségessé vált olyan természetes összetevők bevitele, melyek csökkentik a stressz okozta káros hatásokat, általános roboráló, antidepresszáns hatásúak.

Leírás

Vedd könnyen a hétköznapokat!
“TAKE IT EZ!”

Stressz:
A stressz mindennapi életünk része, alkotó energiáink forrása, mely cselekvésre sarkall, segíti küzdelmeinket. A “jótékony” stressz – kihívás, késztetés. Segít, hogy reggelente frissen, elevenen ébredjünk, hogy napközben lelkesek, pozitívak, kreatívak legyünk. Segít sportolni, segít helytállni a munkában és magánéletben is. A stressz sarkall, hogy meneküljünk a tűz vagy az árvíz elől, vagy elkészüljünk munkánkkal a kitűzött határidőre. A stresszkeltő ingerekre adott élettabu válasz fontos szerepet játszik az állatvilágban és alapvető jelentősége volt az emberi faj fennmaradásában is.

A túlzott, mindent elborító, kontrollálatlan “negatív” stressz
 azonban felmorzsolja energiáinkat, kiégést okoz, tönkreteszi kapcsolatainkat, karrierünket, aláássa önbizalmunkat, végül – de nem utolsó sorban – súlyosan romboló hatással van egészségünkre.

A stressznek lehetnek különböző kémiai, érzelmi, mentális, táplálkozási, testi, pszichológiai vagy traumás okai. Valójában elsősorban nem a stressz betegít meg bennünket, hanem a stresszhelyzetre adott reakcióink. A stressz minden ember életének szükségszerű velejárója, ezért meg kell tanulnunk a stresszel együtt élni és jól kezelni a stresszhelyzeteket.

Rózsagyökér (Rhodiola rosea):
A Rhodiola rosea a kelet-európai és az ázsiai népek által évezredek óta ismert, népgyógyászatban előszeretettel használt növény.
Tibetben már 1200 évvel korábbról is vannak írásos feljegyzések az “aranygyökér”, vagy más néven “sarki gyökér” gyógyító hatásáról.
Alkalmazták rossz hangulat, krónikus fáradtság ellen, nagy magasságokban jelentkező helyi betegségek ellenszereként, mint serkentőszer, a munkateljesítmény javítására is.
A modern kor emberének azonban sokkal inkább a stressz okozta tünetek enyhítése, az általános roboráló, és antidepresszáns hatása keltette fel érdeklődését.

Ázsiai Ginzeng (Panax Ginseng):
A ginzenget már több, mint 2000 éve fogyasztják egész Ázsiában, hagyományosan erősítő szerként az állóképesség és az energia növelésétre.
Manapság az egyik legnépszerűbb frissítő, tonizáló gyógynövény, világszerte használják a stressz hatásainak csökkentésére, a koncentráció és a tanulási képesség fokozására.

Magnézium:
A magnézium hozzájárul a csontok, a fogak egészséges állapotának megőrzéséhez, a normál izomfunkciók fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

B6-vitamin:
A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

C-vitamin:
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához intenzív testmozgás közben és után, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

D-vitamin:
A D-vitamin hozzájárul a csontok, a fogak egészséges állapotának megőrzéséhez, a normál izomfunkciók fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

Összetevők:

Magnézium-karbonát, C-vitamin (Aszkorbinsav), Panax ginzeng gyökér kivonat, Rhodiola rosea kivonat, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid, D-vitamin (kole-kalciferol), kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.
A kapszula borítása széthúzható, a benne lévő por külön is elfogyasztható.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula2 kapszula
Ginzeng gyökér:
– ebből ginzenozid
150 mg
2,4 mg
300 mg
4,8 mg
Rhodiola rosea:
– ebből salidroside
100 mg
5 mg
200 mg
10 mg
Magnézium118 mg
*NRV 31,47%
236 mg
*NRV 62,92%
B6-vitamin5 mg
*NRV 357,14%
10 mg
*NRV 714,28 %
D-vitamin15 μg
*NRV 300%
30 μg
*NRV 600%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Felhasználási javaslat:
– 1-2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Kiszerelés:
60 db kapszula.