0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

E-lit Vitamin – Vas + C-vitamin kapszula (60db)

E-lit Vitamin – Vas + C-vitamin kapszula (60db)

4.000 Ft

A készítmény fogyasztása javasolt vashiányos vérszegénység kialakulása esetén, mivel a vörös vérsejtekben központi helyet elfoglaló oxigénszállító vas beépülését fokozottan elősegíti a C-vitamin állandó jelenléte a szervezetben.

Leírás

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

E-lit Vitamin – Vas + C-vitamin kapszula:

Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

A készítmény fogyasztása javasolt vashiányos vérszegénység kialakulása esetén, mivel a vörös vérsejtekben központi helyet elfoglaló oxigénszállító vas beépülését fokozottan elősegíti a C-vitamin állandó jelenléte a szervezetben.

Az ember ősidők óta fogyaszt különböző a szervezet számára szükséges hatóanyagokat (vitaminokat, ásványi sók, flavonoidok, enzimek, stb.) anélkül, hogy ezt tudatossá tenné. Sokszor csak azért, mert finom. Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.

Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

Vas (Fe):
– Legfontosabb funkciója a szervezetben a hemoglobin előállítása és a vörös vérsejtek oxigén ellátása.
– Fontos az egészséges immunrendszer fenntartásához és energiatermeléséhez valamint elősegíti a sejtek növekedését és regenerálódását.
– A katazán nevű enzim alkotórészeként a szabadgyökök elleni védekezéshez szükséges.
– A vérszegénységben szenvedőknek elengedhetetlen ásványianyag forrás.
– Visszaadja a bőr jó tónusát.

C-vitamin (Aszkorbinsav):
A C-vitamin antioxidáns hatású vitamin, fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében valamint a vas felszívódásában is.

Összetevők:

Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Mineral Complex Pure Crystal 120TM, C-vitamin (aszkorbinsav), vas-szulfát, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Tápérték és aktív összetevők:

2 kapszulában
Energiatartalom6,74 KJ (1,6 kcal)
Fehérje (g)0,18
Szénhidrát (g)0,21
Cukor (g)0,17
Zsír (g)0,012
Telített zsírsav (g)0,012
Rost (g)0,0026
Nátirum (g)0,003
Vas14 mg *NRV 100%
C-vitamin
Folsav
200 mg *NRV 250%
200 µg *NRV 100%
Összes polifenol
Ebből:
– Flavonoid
– Rezveratrol
9,77 mg +- 10%

6,83 mg
0,005 mg

 

*NRV a felnőttek ajánlott napi bevitel %-a.

Felhasználási javaslat:
– 2 kapszula / nap.

Kiszerelés:
– 60 db.