0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

E-lit Vitamin – Béta-Karotin + Lutein kapszula (60db)

E-lit Vitamin – Béta-Karotin + Lutein kapszula (60db)

3.800 Ft

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.

Leírás

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

E-lit Vitamin – Béta-Karotin + Lutein kapszula:

Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.

Az ember ősidők óta fogyaszt különböző a szervezet számára szükséges hatóanyagokat (vitaminokat, ásványi sók, flavonoidok, enzimek, stb.) anélkül, hogy ezt tudatossá tenné. Sokszor csak azért, mert finom. Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.

Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

Béta-karotin:
A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.

Lutein:
– Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.
– A lutein segíti a szem egészségének fenntartását.
– A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.
– Természetes antioxidáns a szem számára.
– Segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

Összetevők:

Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Mineral Complex Pure Crystal 120TM, Tagetes erecta L. virág kivonat (Lutein), Béta-karotin, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Tápérték és aktív összetevők:

2 kapszulában
Energiatartalom8,092 KJ (1,93 kcal)
Fehérje (g)0,21
Szénhidrát (g)0,27
Cukor (g)0,23
Zsír (g)0,14
Telített zsírsav (g)0,14
Rost (g)0,03
Nátirum (g)0,003
Béta-karotin10 mg
Lutein1 mg
Összes polifenol
Ebből:
– Flavonoid
– Rezveratrol
26 mg +- 10%

18,2 mg
0,013 mg

Felhasználási javaslat:
– 2 kapszula / nap.

Kiszerelés:
– 60 db.