0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Double Slim ActiFat kapszula (2x60db)

Double Slim ActiFat kapszula (2x60db)

10.800 Ft

A Garcinia Cambogia csökkenti az elraktározott zsír mennyiséget, csökkenti az étvágyat, fokozza az elfogyasztott zsírok – lebontását, gátolja a túl nagy mennyiségben felvett szénhidrátok koleszterinné való átalakítását.
Az almahéj egyik legértékesebb vegyülete az urzolsav amely, a barna zsírszövetet is növeli, ami kiváló kalóriaégető.
A megfelelő krómbevitel különösen cukorbetegeknél fontos, mert hozzájárul az inzulin vércukorszintszabályozó hatásához.
A klorogénsav a zöld kávé legismertebb polifenolja, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és vércukorszint szabályzó hatásai ismertek.

Főbb hatóanyagok:
Garcinia Cambogia kivonat (HCA), Almahéj őrlemény, Króm, Rozmaring kivonat (urzolsav), Zöld kávé kivonat (klorogénsav).

Leírás

Garcinia cambogia:

Az ázsiai eredetű Garcinia cambogia fa gyümölcsét évszázadok óta fogyasztják kedvező táplálkozási és egészségmegőrző tulajdonságai miatt. Legfontosabb hatóanyaga a ß-hidroxi-citromsav (HCA). A HCA főbb tulajdonságai: csökkenti az elraktározott zsír mennyiséget, csökkenti az étvágyat, fokozza az elfogyasztott zsírok – lebontását, gátolja a túl nagy mennyiségben felvett szénhidrátok koleszterinné való átalakítását.

Klinikai vizsgálatok során is bizonyították a tapasztalt hatások. Túlsúlyos betegeknél figyelték meg, hogy kúraszerű fogyasztása esetén jelentős súlycsökkenés történt (az étrend megváltoztatása nélkül). Az eredmények szerint így átlagosan 2-4 kg/hónap fogyást tett lehetővé a HCA fogyasztása.

Azt is észlelték, hogy a betegek étvágya szintén csökkent, átlagosan 16%-al kevesebb volt a felvett kalóriamennyiség. A klinikai vizsgálatok szintén megállapították, hogy a Garcinia cambogia kivonat biztonságos, azaz nem rendelkezik káros mellékhatásokkal.

Hatása így bizonyítottan több irányból is megnyilvánul, gátol bizonyos metabolikus folyamatokat, amelyekben (elsősorban) a cukrok zsírokká alakulnak és a zsírszövetbe kerülnek, másrészt megemeli az agyban a szerotonin szintjét, aminek eredménye az éhségérzet csökkentése. Fogyasztásával ezáltal elkerülhetjük az egyéb fogyókúrák során fellépő idegrendszeri rendellenességek is.

Tanulmány:
Az Alive: A Canadian Journal of Health and Nutrition 2009-es számában megjelent tanulmány szerint a Garcinia cambogia fő hatóanyaga a hidroxi-citromsav (HCA), amely képes blokkolni a szénhidrát zsírrá alakulását, ezáltal csökkenti a zsír felhalmozódást a szervezetben. A HCA segít abban, hogy az agy szerotonin szintje növekedjen, ez pedig többek között elnyomja az étvágyat és hozzájárul a teltségérzethez.

Urzolsav:
Az almahéj egyik legértékesebb vegyülete az urzolsav amely, a barna zsírszövetet is növeli, ami kiváló kalóriaégető.

Az Iowai Egyetem szakembereinek olyan természetes hatóanyagot sikerült azonosítaniuk, amely védelmet nyújthat az elhízás és az ezzel járó problémák ellen. Állatkísérletek során bebizonyosodott, hogy az urzolsav, amely viszonylag nagy mennyiségben található az alma héjában, de megtalálható például a bodzavirágban, az oregánóban, a kakukkfűben és a bazsalikomban is, növeli a jó zsírégető tulajdonságokkal rendelkező barna zsírszövet és az izomszövet mennyiségét a szervezetben. Az urzolsav jótékony hatásai nem ismeretlenek a kutatók előtt, hiszen korábbi vizsgálatok már igazolták a vegyület izomtömeg-képző és izomerősítő, valamint szívvédő és rákellenes hatásait. A mostani vizsgálatban ezért arra keresték a választ, hogy miként hat az urzolsav a zsírdús táplálékkal etetett egerek anyagcseréjére – olvasható a PLOS ONE szakfolyóirat cikkében. A szakemberek több héten keresztül zsírban gazdag táplálékkal etetették a kísérletben résztvevő egereket, de a rágcsálók fele táplálék-kiegészítőként urzolsavat is kapott. Az urzolsavat is fogyasztó egerek érdekes módon a másik csoportnál többet ettek, mégis kevesebbet híztak, ráadásul vércukorszintjük is a normálishoz közeli szinten maradt és zsírmáj sem alakult ki náluk.

Zsírégető csodafegyver?
Mivel az izmok remekül égetik a kalóriákat, az urzolsav hatására megnövekedett izomtömeg több energia feldolgozására képes – ez adhat magyarázatot a fogyásra – mondta el a vizsgálat vezetője. Ráadásul a természetes vegyület a zsírégetés “csodafegyvereként” is ismert barna zsírszövet mennyiségét is növelte, amely szintén a fogyást segítette elő.
A barna zsírszövetről korábban azt gondolták, hogy kizárólag csecsemő- és gyermekkorban fordul elő, a növekedés során eltűnik a szervezetből. Modern képalkotó eljárásokkal azonban kimutatták, hogy felnőttek szervezetében is megtalálható, mégpedig a nyak és a lapockák közötti területen, igaz, kis mennyiségben. A barna zsírszövetről ráadásul az is kiderült, hogy mennyiségének növekedése a testsúly, a vércukorszint és a koleszterinszint csökkenését eredményezi.
A mostani kutatás újabb bizonyítékot talált arra, hogy a vázizmok és a barna zsírszövet mennyiségének növelése a fokozott kalóriaégetés következtében fogyást eredményezhet. Mivel az urzolsav természetes hatóanyagként éppen ezt az izomnövelő hatást éri el, a kutatók most azt próbálják kideríteni, képes-e az urzolsav ugyanilyen hatást kifejteni az emberi szervezetben is.

Króm:
– A megfelelő krómbevitel különösen cukorbetegeknél fontos, mert hozzájárul az inzulin vércukorszintszabályozó hatásához.
– Hasonlóképpen szerepet játszik a vér zsír- és koleszterinszintjének szabályozásában.
– Izomnövekedést és testzsír csökkenést idéz elő.

Klorogénsav:
A zöld kávé legismertebb polifenolja, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és vércukorszint szabályzó hatásai ismertek.

– A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.
– A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Tanulmány:
1.
– Joe Vinson és munkatársai 16, ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban is.
– 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban.
– A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.
2.
2006-os kutatás: Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani:
– Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig.
– A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális (zsigeri) zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott.

“A” kapszula:
Összetevők:
Garcinia Cambogia kivonat (HCA 50%), almahéj őrlemény, Króm (III)-klorid VI-hidrát, zselatin kapszula.

Hatóanyag napi adagban:

1 kapszula 4 kapszula
Garcinia Cambogia kivonat
– ebből hidroxi-citromsav (HCA)
300 mg
150 mg
1200 mg
600 mg
Almahéj őrlemény 100 mg 400 mg
Króm 10 µg *NRV 25% 40 µg *NRV 100%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Ajánlotti napi bevitel:
– 4 kapszula / nap.

“B” kapszula:
Összetevők:
Rozmaring kivonat (urzolsav 25%), zöld kávé kivonat (klorogénsav 50%), zselatin kapszula.

Hatóanyag napi adagban:

 

1 kapszula 4 kapszula
Rozmaring kivonat
– ebből urzolsav
300 mg
75 mg
1200 mg
300 mg
Zöld kávé kivonat
– ebből klorogénsav
25 mg
12,5 mg
100 mg
50 mg

Ajánlotti napi bevitel:
– 4 kapszula / nap.

Kiszerelés:

– 2×60 db.