0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Csézy – TimeXCell krém (25ml)

Csézy – TimeXCell krém (25ml)

32.500 Ft

Rendkívüli felfedezés a kozmetikumok világában! Az Astragalus gyökér aktiválja a telomeráz enzimet! Az egyébként egészséges ember élettartamát az elfogyó telomer limitálja. Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával! Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa!

Leírás

Csézy Collection – TimeXCell cream

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával!
Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa!
Célzott védelem a ráncokkal szemben!
A fiatal és szép bőrért!

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

Az Olimpiq StemXCell krémek főbb hatóanyagai:

Malus Domestica:
Ez az alma koztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.

Olimpiq StemXCell:
A készítményben megtalálható az Olimpiq SXC aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az őssejtekről: Az életkore előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújítő képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

Flavonoidok:
Erős antioxidánsok, melyek gátolják a káros oxidatív folyamatokat, így védik a sejteket a degenerációs hatásoktól. Növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, ezzel segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását.

Ebben az új kozmetikum családban aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:
– Védi az élettartamát a bőr őssejtjeinek.
– Késlelteti az öregedést a bőr sejtjeinek.
– Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.

Több vizsgálat irányult az elmúlt években arra, hogy olyan anyagokat találjanak, amelyek aktiválják a telomeráz enzimet és helyre állítják a telomer hosszt, vagy gátolják, lassítják annak további rövidülését.
A kutatásokat és a vizsgálatokat siker követte, az astragalosidok képesek újra bekapcsolni a telomeráz enzimet, megfiatalítva ezzel a sejtjeinket.

Sejtszintű öregedés:
A szervezet egészében ez úgy jelentkezik, hogy ahogy öregszünk, az egyes szerveink sejtjeiből egyre több mondja fel a szolgálatot, elérve a krónikus telomer hosszt, és így a szervek egyre kevésbé tudják ellátni a feladatukat. Megjelennek az öregedésre jellemző betegségek, a bőr ráncosodik, megőszülünk, csökken az izomerő, stb. vagyis általános leépülést tapasztaljuk az egész szervezetnek.

Telomer:
Évtizedek óta ismert az a tény, hogy az élőlények genetikai állományának, kromoszómáinak a végén, egy rövid DNS szakasz, úgynevezett telomer található, amely mint egy sapka védi a genetikai állományt a sérülésektől.
A sejt minden egyes osztódásával ez a védő bázis lánc rövidül, a sejt öregszik, egészen addig, amíg a lánc olyan rövid nem lesz, hogy a védő szerepét már nem tudja betölteni és ekkor a sejt végleg megöregszik és elpusztul.

Telomeráz:
A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidített telomer szakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban.

Astragalus gyökér:
– A hagyományos kínai orvoslásban több mint kétezer éve alkalmazott gyógynövény.
– Immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik.
– Antioxidáns hatású.
– Aktiválja a telomeráz enzimet.

Arany:
Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

Aktív hatóanyagok:
Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm), Arany kolloid (Au Colloidal), Astragalus extract (Radix Astragali extract).

Összetevők:
Ioncserélt víz (Aqua), Emulgate SE-PF (Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Certeareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate), Cetiol V (Decil Oleate), Cetiol J600 (Oleyl Erucate), Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm), Arany kolloid (nano) (Au Colloidal), Astragalus extract (Radix Astragali extract), Hydagen CMF (Chitosan Glycolate), Microcare PM5 (Phenoxy ethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutil Paraben), Sensitive (Parfüm), Carbopol (Carbomer), Nátrium-hidroxid (Sodium-Hydroxide).

Használati utasítás:
Használja szárazra törölt bőrön, várjon amíg felszívódik.
Figyelmeztetés:
Szembe ne kerüljön. Ha mégis, tiszta meleg vízzel alaposan öblítse ki.

Minőségét megőrzi:
12 hónap.

Kiszerelés:
– 25 ml.