0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Skin Brightening – Arbutin + Hyaluronic Acid + C-Vitamin-2-Phosphate (25g)

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Skin Brightening – Arbutin + Hyaluronic Acid + C-Vitamin-2-Phosphate (25g)

21.900 Ft

Célzott védelem a bőr pigmentálódásával szemben! Bőrhalványító krém medveszőlő gyógynövényből nyert natúr fehérítő komponensel (Arbutin), mely halványítja a bőrt és elfedi az öregedési és felületi pigment foltokat.

Leírás

Célzott védelem a bőr pigmentálódásával szemben!
Láthatóan egyenletesebb és ragyogóbb bőrért!


Ez a különleges bőrhalványító krém medveszőlő gyógynövényből nyert natúr fehérítő komponensel (Arbutin) halványítja a bőrt és elfedi az öregedési és felületi pigment foltokat. A krém a pigment felhalmozódás miatt létrejövő barna foltok megelőzésére, illetve ezek kialakulásának kezdeti szakaszában is alkalmazható. Használata révén, a problémás területeken erősebben halványítja a foltokat, így kiegyenlíti a bőr tónusait és árnyalatait. A megfelelő fehérítő eredményhez rendszeres alkalmazása javasolt. Használata alatt a napozás kerülendő. Egyéb nappali és éjszakai krém használata mellett is alkalmazható.

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az arbutin és a hyaluronsav a melanin szintetizálás elnyomásával gátolják a bőrön megjelenő pigment foltok sötétedését. További kutatások szerint a termékben található növényi őssejtek hatására öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző képességüket, melynek révén a bőr képes megújulni.

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával!
Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa!
Célzott védelem a ráncokkal szemben!
A fiatal és szép bőrért!

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

Az Olimpiq StemXCell krémek főbb hatóanyagai:

Malus Domestica:
Ez az alma köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.

Olimpiq StemXCell:
A készítményben megtalálható az Olimpiq SXC aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az őssejtekről: Az életkor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújító képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

Arbutin (medveszőlő):
Fehérítő hatású, növényi eredetű összetevő. Hatékonyan gátolja a melanin termelődéséért felelős tirozináz enzim működését. A foltokban felhalmozott melanint elszínteleníti, megszünteti a májfoltokat.

Hyaluronsav:
Megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

C-Vitamin-2-Phosphate:
C-Vitamin-2-foszfát a C-vitamin egy új formája, melynek figyelemreméltó hatása, hogy kísérletben jelentős mértékben lassította a telomer rövidülését, tehát csökkenti az oxidációs folyamatokat a bőrben, lassítja a sejtek elhalását, ezáltal lassabban mélyülnek a ráncok. Csökkenti a melanint tartalmazó pigmentek számát az epidermiszben, így csökkenti a meglévő hiperpigmentációt és megakadályozza a jövőbeli kialakulását.

Használati utasítás:
Használja szárazra törölt bőrön, várjon amíg felszívódik.
Figyelmeztetés:
Szembe ne kerüljön. Ha mégis, tiszta meleg vízzel alaposan öblítse ki.

Minőségét megőrzi:
12 hónap.

Kiszerelés:
– 25 g.