1
3.900 Ft
Mini Cart

Részösszeg: 3.900 Ft

KosárPénztár

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Gold + Collagen + Hyaluronic Acid + Q10 (25ml)

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Gold + Collagen + Hyaluronic Acid + Q10 (25ml)

11.500 Ft

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával! Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa! Célzott védelem a ráncokkal szemben!

Leírás

Csézy Collection – Olimpiq StemXCell cream – Gold + Collagen + Hyaluronic Acid + Q10

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával!
Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa!
Célzott védelem a ráncokkal szemben!
A fiatal és szép bőrért!

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

Az Olimpiq StemXCell krémek főbb hatóanyagai:

Malus Domestica:
Ez az alma koztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.

Olimpiq StemXCell:
A készítményben megtalálható az Olimpiq SXC aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az őssejtekről: Az életkore előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújítő képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

Flavonoidok:
Erős antioxidánsok, melyek gátolják a káros oxidatív folyamatokat, így védik a sejteket a degenerációs hatásoktól. Növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, ezzel segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását.

Arany:
Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

Kollagén:
A bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Az életkor előrehaladtával a kollagén hiánya miatt, megjelennek a ráncok, a cellulit, a bőr szárazsága, a köröm és a haj mattá válik. A kollagénnel ez a folyamat azonban lelassítható, megállítható és még vissza is fordítható.

Hyaluronsav:
Megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Q10 Koenzim:
Méregtelenít, védi a sejteket, leköti a káros szabadgyököket, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatokat.

Ebben az új kozmetikum családban aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:

– Védi az élettartamát a bőr őssejtjeinek.
– Késlelteti az öregedést a bőr sejtjeinek.
– Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.

Aktív hatóanyagok:
Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm), Hyaluronic Acid (Hyaluronic Acid), Q10 (Q10), Arany kolloid (Au Colloidal), Collagen (Collagen).

Összetevők:

Ioncserélt víz (Aqua), Emulgate SE-PF (Glyceryl Stearate, Alcohol), Cetiol V (Decil Oleate), Cetiol J600 (Oleyl Erucate), Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm), Hyaluronic Acid (Hyaluronic Acid), Q10 (Q10), Arany kolloid (Au Colloidal), Collagen (Collagen), Hydagen CMF (Chitosan Glycolate), Microcare PM5 (Methyl Paraben), Amy (Parfüm), Carbopol (Carbomer), Nátrium-hidroxid (Sodium-Hydroxide).

Használati utasítás:
Használja szárazra törölt bőrön, várjon amíg felszívódik.
Figyelmeztetés:
Szembe ne kerüljön. Ha mégis, tiszta meleg vízzel alaposan öblítse ki.

Minőségét megőrzi:
12 hónap.

Kiszerelés:
– 25 ml.