1
1.300 Ft
Mini Cart

Részösszeg: 1.300 Ft

KosárPénztár

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Concentrate (25ml)

Sold

Csézy – Olimpiq StemXCell krém – Concentrate (25ml)

15.300 Ft

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával! Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa! Célzott védelem a ráncokkal szemben!

Elfogyott

Leírás

Csézy – Olimpiq StemXCell cream – Concentrate

Aktív növényi koncentrátum, őssejtszaporító formulával!
Az aktív keringő őssejt a regeneráció kulcsa!
Célzott védelem a ráncokkal szemben!
A fiatal és szép bőrért!

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

Az Olimpiq StemXCell krémek főbb hatóanyagai:

Malus Domestica:
Ez az alma koztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.

Olimpiq StemXCell:
A készítményben megtalálható az Olimpiq SXC aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az őssejtekről: Az életkore előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújítő képessége is hanyatlani kezd. Minél magasabb az őssejt szint, annál jobb a szövetek regenerációja.

Flavonoidok:

Erős antioxidánsok, melyek gátolják a káros oxidatív folyamatokat, így védik a sejteket a degenerációs hatásoktól. Növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, ezzel segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását.

Ebben az új kozmetikum családban aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:

– Védi az élettartamát a bőr őssejtjeinek.
– Késlelteti az öregedést a bőr sejtjeinek.
– Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.

Aktív hatóanyagok:
Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm).

Összetevők:

Ioncserélt víz (Aqua), Emulgate SE-PF (Glyceryl Stearate, Alcohol), Alma gyümölcs őssejt-kultúra kivonat (Malus Domestica), Cetiol V (Decil Oleate), Cetiol J600 (Oleyl Erucate), Növényi kivonat (Olimpiq SxC Extract tm), Növényi kivonat (Flavin7 Bioflavonoid Complex tm), Hydagen CMF (Chitosan Glycolate), Microcare PM5 (Methyl Paraben), Amy (Parfüm), Carbopol (Carbomer), Nátrium-hidroxid (Sodium-Hydroxide).

Használati utasítás:
Használja szárazra törölt bőrön, várjon amíg felszívódik.
Figyelmeztetés:
Szembe ne kerüljön. Ha mégis, tiszta meleg vízzel alaposan öblítse ki.

Minőségét megőrzi:
12 hónap.

Kiszerelés:
– 25 ml.