0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Biosa Flora ital (250ml)

Biosa Flora ital (250ml)

3.800 Ft

A Biosa Flora ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza, melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Leírás

Biosa Flora ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza, melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Miért fontosak a “hasznos” baktériumok?
Jelenlétük a bélflórában az emésztés segítésén kívül:
– számos betegség kialakulását megakadályozzák. (pl.: székrekedés ,bizonyos hasmenési betegségeket.)

Hasznos baktériumok:
Lactobacillus Streptococcus Bifidobacterium (un. hasznos baktériumok, probiotikumok)
Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét(95-98%). A felnőtteknél ez az arány alig 10%!
A Biosa Florában lévő hasznos baktériumok közvetlenül a bélnyálkahártyára hatnak így a termékben lévő többi hatóanyag közvetlenül, célzottan hasznosul. Az összetett hatóanyagoknak köszönhetően komplex immunerősítő. A flavonoid tartalmának köszönhetően magas antioxidáns hatással bír.

A BIOSA FLORA tartalmaz:
– vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, fekete ribizli, bodza, kökény, és szilva gyümölcsök leveit, ezek- és a cirok magjainak héjai extraktját.

Néhány testfolyadék pH. értéke:
– Nyál: 4.5 – 7
– Vér: 7,35
– Gyomor: 4,5
– Vizelet: 5,5 – 6
– Flavin7: 2,8
– Biosa flora: 3,5

Összetevők:
Flavin7 gyümölcslé kivonat (vörös szőlőlé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, feketeribizli lé, bodzalé, szilvalé, kökénylé), Vita Biosa gyógynövény kivonat ((víz, melasz, 19 gyógynövény kivonat 0,5% (ánizs, bazsalikom, görögszéna, csalán, kapor, angyalgyökér, édeskömény, bodza, gyömbér, turbolya, oreganó, petrezselyem, borsmenta, római kamilla, rozmaring, orvosi zsálya, édesgyökér, kakukkfű, borókabogyó)), Baktérium kultúrák: B. lactis, B. longum, L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. salivarius, Lc. lactis, S. thermophilus.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben: 20 ml:

Élő baktériumflóra 5-10 x 109
Össz polifenol:
Ebből:
– flavonoid
– resveratrol
330 mg

255 mg
0,255 mg

Alkohol tartalom: 0,8% v/v.
pH: 3,1-3,3.

Felhasználási javaslat:
– Naponta 20 ml elfogyasztása javasolt étkezést követően.
– Kérjük, ne igyon bele, mert a szájban a nyál pH-ja 5-7, ezért a termék romlásnak indulhat.

Tárolás:
– Hűvös, fénytől védett helyen, felbontás után hűtőszekrényben 0-10 °C között tartandó.

Kiszerelések:
– 250 ml.