Az anionos betét egy különleges, természetes anyagnak köszönhetően legalább két-háromszoros nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a piacon található hasonló termékeknek. Ez az anyag egy Japánban szabadalmaztatott kukorica granulátum, aminek óriási a nedvszívó képessége. Mivel a betétben ez folyadék hatására zselés állagúvá alakul, nincs kellemetlen, nedves érzés a betét használatakor. Hosszú órákon keresztül szárazon tartja a kényes területet, a folyadék elnyelésekor sem duzzad meg, szabad mozgást biztosít.

Az anionos rétegnek köszönhetően aktív antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásúak. Az anionos réteg folyamatosan fertőtlenít, a baktériumok nem tudnak elszaporodni, ezért az anionok semlegesíteni tudják a kellemetlen, rossz szagokat. Ha más, hagyományos betéttel szeretnénk elérni hasonló biológiai tisztaságot, akkor azt 20 percenként kellene kicserélni.

Takarékosság – sokkal kevesebb, legfeljebb fele annyi betét használata is elegendő, miközben a higiénia mértéke és a kényelemérzet összehasonlíthatatlanul magasabb.

Az anionos betétek 7 speciális rétegből állnak,mégis hihetetlenül vékonyak, puhák, légáteresztők és egyedülállóan komfortosak.

Biológiailag lebomló anyagokból készülnek.

Női Intim Higiénia és Egészség

A világ lakosságának több mint fele nő. Tehát több mint 3 milliárd embert közvetlenül érint az intim higiénia és az egészségügyi betétek kérdése.
Ha eddig napi 4-5 betétet használt, akkor most elegendő lesz, 1-2 db is.

A WHO legfrissebb tanulmánya szerint a nők 83%-a szenved nemi szervi fertőzéstől, mely közül 62%-nál a nem megfelelő egészségügyi betét használata váltotta ki a problémát.

Az átlag nőknek havi 3-6 napot vesz igénybe hogy kigyógyítsák magukat ebből a problémából, ha ezt összeadjuk években 12 éves kortól, az rengeteg idő, mely egy ismételt nyomást gyakorol a nőkre.

A Crystal Anion egy új generációs egészségügyi betét, mely egyedülálló nedvszívó és légáteresztő képességgel rendelkezik.
Lágy pamut bevonata alatt egy speciális anionos réteg található. Az anionos felület semlegesíti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, elősegíti a nemi szervek védelmét a különböző fertőzésekkel szemben. Más betéteknél kb. 20 percenkénti cserével érhetnénk el hasonló biológiai tisztaságot.
Mivel a betét légáteresztő képességgel rendelkezik, használata során nem okoz irritációt, illetve friss és száraz érzést biztosít. Természetes anyagból készült tapadó felülete a szabad mozgást teszi lehetővé.

Mi az anion?
A negatív töltésű ionok – vagy más néven anionok – a levegő részecskék fontos atomi összetevői. Mivel a világ minden egyes élőlénye kapcsolatban áll velük, az anionok jelenléte a levegőben olyan fontosságú, mint a vitaminok megléte a táplálékunkban.

Az anionok nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára. Negatív töltésüknek köszönhetően semlegesítik a pozitívan töltött vírusokat és ártalmatlanná teszik a baktériumokat. Minél több a légkör aniontartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne.

Az anion csík a folyadékkal történő érintkezése során negatív töltésű részecskéket bocsát ki. Ezek az ionok képesek gátolni a baktériumok szaporodását, ezáltal is csökkenthetik a hüvelyi fertőzések kialakulását.
Ezen tulajdonságaik miatt kiválóan alkalmasak az intim higiénia megtartására. Más hagyományos betétek nem rendelkeznek ezzel a réteggel.

Kinek és mikor ajánlott a használata?

 • menstruációkor illetve már előtte enyhíti a menstruáció előtti tüneteket
 • műtét után
 • hüvelyi vagy húgyúti fertőzéseknél
 • szexuális együttlétek után
 • medencék, fürdők használata után
 • aranyeres panaszoknál
 • vizelettartási nehézségeknél
 • hüvelyszárazság esetén

Az anionos betét előnyei:

 • nedvszívó képessége kimagaslóan nagy
 • még a legerősebb menstruációs napokon kevesebb betét használata is elegendő, miközben a higiénia mértéke magasabb
 • légáteresztő
 • nem tartalmaz kémiai és mérgező anyagokat
  Használjon Crystal Anion Egészségügyi és Tisztasági betétet!