2010. február 28-án (vasárnap) a 100 Csoda Kiállítás díjkiosztóján nagy megtiszteltetés érte cégünket.A Fruit Café elnyerte a legkeresettebb termék díját, tehát a Fruit Café-ból vásároltak a legtöbbet a kiállítás helyszínén!

A 100 csoda kiállítás sajtóanyaga innen letölthető:2010. február 28-án (vasárnap) a 100 Csoda Kiállítás díjkiosztóján nagy megtiszteltetés érte cégünket.

A Fruit Café elnyerte a legkeresettebb termék díját, tehát a Fruit Café-ból vásároltak a legtöbbet a kiállítás helyszínén!
10 ok amiért első pillantásra beleszerethet, és amiért a FruitCafé valóban páratlan az egész világon.

1. A gyümölcskávé nem tea, de nem is egyszerű kávé. Különleges gyümölcsmag-presszó. Hagyományos kávéfőzővel és forró vízzel elkészítve olyan főzetet kapunk, amely a gyümölcsökből más módon eddig nem hasznosított hatóanyagokat is tartalmaz. Az eredmény: egy mély-bíbor színű varázslatos ízű, serkentő hatású, frissítő főzet.

2. Napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból. A gyümölcsök héjai és magvai a napon szárítva tartósítószer nélkül tökéletesen megőrzik az értékes egészségvédő és a szervezet számára fontos anyagokat. Így ezzel a szokással biztosan mindennap fogyaszt friss gyümölcsöt, illetve a napi szükséges vitaminbevitel is biztosítva van. A Fruit Caféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesítő hatása miatt a kozmetikaipar egyik legkeresettebb alapanyaga.

3. Élénkítő hatás a gyümölcsökből koffein nélkül. Az utánozhatatlan Fruit Cafét nyugodtan hívhatjuk “az agy vitaminjának”. A benne található szőlőmag kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva többszörös hatékonysággal segíti és fokozza az agyműködést. A leggyorsabb felszívódással (2-4 perc) szállítja a gyümölcsök vitaminjait, antioxidánsait, szervezet különböző részeire. Valódi élénkítő, frissítő és erősítő a szervezetünkre, káros mellékhatások nélkül. A fokozott szellemi igénybevételnek a Fruit Café valóban eleget tesz.

4. Egyénileg beállítható koffein szint. Ha semmiképpen nem akar lemondani napi koffein adagjáról, lefőzés előtt vagy szervírozáskor is hozzáadhatja a kívánt mennyiségben. Így a koffein a világon először a legjobb környezetbe kerül.

5. Gyerekek, betegek és sportolók részére. A Fruit Café összetételének köszönhetően a szív-, érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban szenvedőknek kifejezetten ajánlható. Mivel koffeint nem tartalmaz, terhes nők és gyermekek számára is ajánlható. A frissítő egészséges élményről így senkinek sem kell lemondania.

6. Nem szükséges édesíteni. Természetes fruktózt tartalmaz, amely akár cukorbetegek számára is fogyaszthatóvá teszi anélkül, hogy kellemetlen, keserű ízt kellene elviselniük.

7. Tartósítószer mentes. Csak tiszta forrásból. A Fruit Café minden változata teljes egészében természetes alapanyagokból készül. Sem tartósítószert, sem aromaanyagot nem tartalmaz.

8. Bármely napszakban fogyasztható. A Fruit Café a keringésre gyakorolt kedvező hatása mellett egyáltalán nem terheli meg a szervezetet, ezért akár lefekvés előtt is elfogyaszthatjuk. Mennyiségi korlát nincs.

9. Magyar termék. Új hazai világszabadalom.

10. 7 különféle ízvilág valódi összetevőkkel mesterséges aromaanyagok nélkül. A különféle összeállítások a valódi, természetes összetevők ízvilágát adják, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát, mint pl. a teák. Újabb ízek a közeljövőben várhatóak.


168 óra: “Tényleg gyümölcskávét fogunk inni?
A 100 csoda leglátványosabb darabjai a hétköznapi élethez tartozó újdonságok. Ki merne rá fogadni, hogy a jövőben is a coffein tartalmú kávét fogjuk előnyben részesíteni az erdei gyümölcsökből készített “kávé” helyett, ha meglátja a bemutató gyümölcs kávéját? Peru gyöngyének hívják és a kiállítás boltjában 600 forintért már egy dobozzal kapható. Otthon aztán lehet vele kísérletezni.”

Megtekintem a FruitCaféról szóló, 100 csoda kiállításon résztvevő, díjnyertes Gyümölcskávé videóját.: