Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 23., szerda, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésViccek
Anyós viccek

A jó anyós porhanyós, de azért nem minden esetben. Biztos vannak kivételek is, de ez a viccösszeállítás nem róluk fog szólni. Kellemes szórakozást kívánok hozzá, de azért nem árt vigyázni, ha jön az anyós...

Házassági viccek

A jó házasság is olyan, mint egy jó vicc. Nevetünk rajta, ha éppen szükséges, de semmiféleképpen sem sértődünk meg, ha épp minket tréfálnak meg. Mások szemében sokszor a szálkát észrevesszük, míg önmagunk esetében a gerendát sem. A jelenlévők ez alól persze mindig kivételek:))))) Egy-két poén azért néha tanulságos is lehet, de ha nem az sem baj, csak a jókedvünk ne haggyon el.


Humoros viccek

Nagyon jópofa viccek, biztos előfordult már mindenkivel, hogy különös helyzetbe került. Ilyenkor nem egyszerű kivágni magunkat, de utólag csak mosolygunk az egészen. Bezzeg akkor kicsit másképp gondoljuk, de nyugodjunk meg senki sincs ezzel egyedül. Pedig az élet számtalan helyzeteit talán pont azért éljük át, hogy rájöjjünk, mit és hogyan kellene másképp csinálni. A jó vicceket azonban régóta az önfeledt mosoly kíséri.

Munkahelyi viccek

Életünk harmadát itt töltjük el, ezért nem mindegy, milyen hangulatban telik el a napunk. Ha ilyen kollégákat nem is ígérhetek, azért a felhőtlen szórakozás remélhetőleg nem marad el. Elég ha a főnök-beosztott viszonyra gondolok, máris elkezd nyúlni a szám vízszintesen.

Orvosi viccek

Menjünk fogorvoshoz vagy háziorvoshoz, telejesen mindegy, milyen dokihoz. Biztosan jobban eltelik majd a várakozással eltöltött (néha nem is kevés) idő, ha eszünkbe jut egy pár dokis vicc. Azért nyugodjon meg mindenki, ők is ugyanolyan emberek mint mi. Ugyanazokkal a hibákkal, gyávasággal, szerencsétlenséggel stb. rendelkeznek, mint mi és.......... ők is megbetegszenek, amikor felkeresnek egy orvost.

Szőke nős viccek

Erről akár felesleges lenne írnom bármit, hiszen a szőke nőket már annyira azonosították az esetlen, szerencsétlen, szép ám butuska nővel, hogy én most megvédeném őket. Nem minden szőke egyforma ám, mint ahogy férfi-férfi és nő-nő között is nagyon sok különbség van. Viszont van egy hasonló tulajdonság, ami az emberek többségére jellemző, nemtől függetlenül. Szeretünk mosolyogni (nem a kötelező mosolyra gondoltam, hanem ami úgy mélyről, szívből jön) és úgy jólesik, ha felnéznek ránk, vagy megfordulnak az utcán utánunk. Nos én senki után nem fogok most forgolódni, ellenben jó kis poénokat hoztam.

Zsidó viccek

Akinek nem inge, az ne vegye magára... Azért vigyázzunk, lehetnek érzékeny vallásos emberek, akik másként gondolják. Legyen ez az ő problémájuk, mi most itt jókat szeretnénk derülni, amihez szerintem minden adott. Régóta szeretjük a zsidós vicceket, aminek talán még alapja is van!? Nos ezt inkább másra hagynám, viszont a vicceket semmiképpen sem, így hát vágjunk bele.

 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat