Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 23., szerda, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Társkapcsolatok
Társkapcsolatok

Társkapcsolatok Eric Berne

Eric BerneEric Berne: Emberi játszmák - Bevezetés
Spitz arra a következtetésre jutott, hogy ha kisgyermekekkel hosszabb időn át nem foglalkoznak, megkezdődik leromlásuk visszafordíthatatlan folyamata, és állapotukhoz könnyűszerrel társulhat valamilyen betegség is. Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy az érzelmi nélkülözés - ő így nevezi - végzetes kimenetelű lehet. Ezek a megfigyelések vezetnek el az ingeréhség fogalmához, és arra vallanak, hogy az ingerek legkedvezőbb formáit a fizikai intimitás nyújtja.


Eric BerneEric Berne: Emberi játszmák - I. rész játszmaelemzés
A spontán társas tevékenységet legtermékenyebben a pszichoterápiás csoportok bizonyos fajtáiban figyelhetjük meg. Kitűnik, hogy az emberek időről időre figyelemreméltó módon változtatnak magatartásukon, nézőpontjukon, hangjukon, szókincsükön és egyéb viselkedési sajátosságaikon. A viselkedésbeli változásokat gyakran érzelmi eltolódások kísérik. Úgy látszik, a magatartásformák bizonyos készlete minden emberben egy bizonyos lelkiállapotnak..


Eric Berne
Eric Berne: Emberi játszmák - II. rész játszmatár
A játszmákat családokba soroljuk, annak a helyzetnek megfelelően, amelyben általában előfordulnak: Életjátszmák, Házassági játszmák, Szexuális játszmák és Alvilági játszmák. Egy fejezet a szakmabeliek számára szedi csokorba a Rendelői játszmákat, végül néhány példa a Jó játszmákat érzékelteti.


Eric BerneEric Berne: Emberi játszmák - III. rész túl a játszmákon
Életünk harmadát itt töltjük el, ezért nem mindegy, milyen hangulatban telik el a napunk. Ha ilyen kollégákat nem is ígérhetek, azért a felhőtlen szórakozás remélhetőleg nem marad el. Elég ha a főnök-beosztott viszonyra gondolok, máris elkezd nyúlni a szám vízszintesen. Aki szeretne csatlakozni..

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat