Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 26., szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Masszázs Szexmasszázs
Szexmasszázs leírás

Szexmasszázs
Az érzéki masszázs művészete
A masszázs szó már önmagában is vonzó. Gyakran szexuális tartalmat is értünk alatta, pedig legtöbb fajtájának ehhez semmi köze. A szexmasszázs azonban más dolog, igazán finom falat. Miért engednéd, hogy a pasid pucér masszőzlányokkal töltse idejét? Végezd el neki az ínyenc körutat otthon. Kellékek, viselet-tippek, tanácsok a szexmasszázshoz.

A társadalmi játékszabályok a felnőttek számára a masszázs címke mögé bújva teszik sok esetben szalonképessé és elfogadottá a szexualitást. Főleg a civilizált Európában volt és még most is zavaros a masszázsról alkotott kép. Mint ahogy a szexualitás is sokkal több, mint szeretkezés, hasonlóan a masszázs, főleg az erotikus masszázs sokkal több, mint szexus. Még csak nem is a szeretkezés bújtatott neve és formája, bár sokszor arra használják.

Technikák
Szét lehet választani a masszázs különböző formáit, technikáit, attól függően, mit kívánunk elérni, bár néha nehéz dolgunk van. Van, aki attól is "elélvez", ha egy szép nő hosszan megfogja a kezét, arról nem is beszélve, ha nem a kezét fogja. Tőlünk jóval keletebbre teljesen természetes volt, hogy a férfiak nőket fürdettek, és ha arról volt szó, akkor CSAK fürdettek.

Kiskori tabuk
A Távol-keleti ember számára teljesen természetes a masszázs. Ők tudják, csak azt az embert tudjuk megmasszírozni, akit szívesen megérintünk, akit érinteni, érezni öröm. Az első és fizikai létezésünk során meghatározó élményünk az anyai simogatás, minden masszázs alapja. Csecsemőkorunkban tanuljuk meg, hogy milyen izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat - innen már nagyon közel van az önmasszázs, mint maszturbáció. Persze idővel rájön az ember, mennyivel kellemesebb, ha valaki más, történetesen partnere az, aki az érintés a masszázs az örömszerzés élményében részesíti. Kísérleti és tapasztalati tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, az erotikus masszázsra ez pedig fokozottan igaz.

Mi akkor a különbség masszázs és szexmasszázs között?
Csak a céljában van. Létezik nagyon sokféle masszázs technika ahol mezítelenül, teljes testtel dolgozik a masszőr és bár az a célja, hogy páciense jól érezze magát, arra mégis nagyon figyel, hogy ne legyen igazán "jó",izgató neki. Mi ez, ha nem álszentség...
Az erotikus masszázs ezzel szemben arról szól, hogy minden létező módon és mindent bevetve jutassa gyönyörökhöz a partnert. Ha olyan a cél, akkor energiával fűtötten, célnak megfelelően, perzselő hévvel masszírozunk. Arról, hogy mekkora különbséget jelent egy - egy szeretkezés attól függően, hogy ki a partner és ,hogy "mit tud" remélhetőleg minden olvasómnak jutott élmény. Az átlag szeretkezések az ember testének és érzékszerveinek csak meglepően kis részét veszik igénybe. Az előre felhergelt testrészek viszont, már képesek egy későbbi aktusba, még emlékezve az előmasszázsra visszakapcsolni, ezeket az aktus során az élménybe bevonni, így sokkal nagyobb öröm ér bennünket.

Az egész test erogén zóna
Kevesen tudják és tapasztalták meg, hogy valójában az egész test erogén zóna. Egy profi örömlány, egy profi masszőr (a kettőnek nem feltétlen kell ugyan azt jelentenie) tudja, hogyan kell úgy érni a testhez, hogy minden mozdulat kéjes legyen. Egy profi szerelmes is tudja, ilyenkor ugyanis ösztönösen vagyunk jobbak!

Az ember kéjérzetével nagyon tág határok között lehet játszani, és aki nem öt perc alatt akar elszállni, az a gyönyörök nagyon magas fokát tapasztalhatja meg. Minél lassabban és többször visszafogva adagolják az érintést, nyomást, húzást, minél gazdagabb a repertoár, annál jobb - lehet. A partner, a masszőr tudásán, fantáziáján túl, fontos, hogy önmagában is vonzó, esztétikus legyen. Nem véletlen, hogy az erotikus szalonok szép testű és ügyes kezű lányokkal, fiúkkal dolgoztatnak szívesen. Hogy ez utóbbi mit jelent, azt mindenki maga döntse el. Mint ahogy azt is kívánom életében legalább egyszer próbálja ki, milyen is az, amikor " nem kell tenni semmit", amikor mindent csak csinálnak és adnak nekünk. Tud olyan veszélyes lenni, mint a kábítószer, de mégis ezerszer egészségesebb.
A megjelenés akkor is lehet vonzó, ha nem vagyunk épp modell-alkatúak.

Mit tegyél ehhez?

    * mindenképp ápoltan tartózkodj otthon, szexmasszázsba is így, fürdés után kezdj
    * próbálj meg feszültségmentes állapotban nekikezdeni
    * igyekezz egy szexibb ruhát felhúzni - lehet póló, otthonka, hálóing (ne legyen viszont szexi melltartó és tanga - túl konkrét!)
    * egy csinos ruhadarab mellé legyen rajtad lehetenyi smink, otthonos, világos
    * legyél leborotválva és egy nagyon kevés lágy, virágos illattal fűszerezd bőröd illatát
    * magabiztosan használd az olajokat, közben alkalmazhatsz füstölőt, hideg-melegvizes pakolásokat, tárgyakat, játákszereket

    Merjünk mi is kísérletezni!
Párunkat bátran kápráztassuk el "masszőri" képességünkkel. Kísérletezzünk, használjuk testünk minden részét és minden módon. Lehet mi is meglepődünk azon, hogy mire vagyunk képesek. Persze, tanulni is szabad. Az egyik legrégebbi jóga irányzat a Tantra, arról szól, hogy lehet elérni a megvilágosodást szexualitás révén. Ha ez nem is sikerül mindjárt elsőre, de lehet, hogy évtizedek óta fennálló fájdalmaink szűnnek meg, és élvezetben lehetett részünk.

Eszközök az otthoni masszázshoz:

    * bázikus masszázsolaj
    * illóolaj párologtatni vagy füstölő
    * 3-5-vagy még több mécses - a forró viasz viszont veszélyes játák, inkább csak a hangulat miatt használd!
    * Két tál (üvegtál), kis törölközőkkel, egyikben hideg, másikban forró vízzel.
    * Textíliák: tüll, csipke, selyem, pamut - elég kis darab
    * masszőrgolyók, stb.
 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat