Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 23., szerda, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Méregtelenítés
Méregtelenítés

Vértisztító kúrák
Ezek az ismert és kedvelt tavaszi és őszi kúrák. Minden ember óhaja belső szerveinek felfrissítése, anyagcsere-folyamatainak aktiválása, salakanyagainak eltávolítása. Szeretnénk életünk minőségét javítani, magunkat frissebbnek és egészségesebbnek érezni.

Nagytakarítás! - Energizáló méregtelenítő kúra testnek és léleknek
Nap mint nap nehézkesnek, lassúnak érezi magát, mintha teste és lelke mázsás súlyokat cipelne. S a helyzet napról napra csak romlik... Mi történik ilyenkor? Szervezete - akár egy csordultig telt pohár - egyre nehezebben birkózik meg azzal a hatalmas mennyiségű méreganyagdömpinggel, mely nap mint nap rázúdul. Összeállításunk segítségével most megkönnyítheti fáradt teste munkáját, mely frissességgel, megújult lendülettel fogja meghálálni a figyelmet!

Léböjt
Böjtölni munka mellett is lehet. És főleg érdemes, hiszen a táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek szerint ésszerű böjtöléssel az ember képes az egészségét megőrizni, testét, szellemét megfiatalítani. A nyár különösen alkalmas időszak erre, hiszen a nagy melegben egyébként se kívánjuk a nehéz ételeket, miközben szervezetünk fokozottan igényli a sok folyadékot. A nyár ezért szervezetünk tisztításának, megújításának ideje.

Máj- és epehólyag tisztító kúra
A gyomorral ellentétben a máj ritkán jelzi közvetlenül, ha nehézségei vannak, vagy a figyelmünket igényli. Közvetetten jelez azonban, ha működése zavarokba ütközik. Bőrirritáció, gyenge látás, emésztési problémák, vastagbél problémák, rendszertelen menstruáció, visszatérő fejfájás, súlygyarapodás, fáradékonyság, légzési nehézségek, memória- és koncentrációs zavarok, ízületi bántalmak vagy súlyosabb betegségek: szívbetegségek, rák, cukorbetegség, Alzheimer kór, csak hogy egy párat említsünk, nem fordulna elő, ha a máj optimálisan működne.

 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat