Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 23., szerda, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Masszázs Lávaköves masszázs
Lávaköves masszázs

Hideget a meleggel
Az Egyesült Államokban a lávaköves masszázs napjaink legrohamosabban terjedő alternatív masszázstechnikája. A kellemesen kímélő terápia az átlagos kezelésekkel ellentétben mélyebben relaxál, és könnyebben megteremti a test-lélek-szellem harmóniájának hármas egységét. A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez. Hazánkban a lávaköves masszázst most kezdik felfedezni. Többek között a Paloma Kft., amely a német BABOR cég magyarországi képviseletét látja el. A német piacvezető vállalat a meleg lávaköves masszázs technikájához teljes körű wellness kezelést dolgozott ki. Az ellazító, pihentető mozdulatok mellett éppolyan lényegesek az ázsiai hatóanyagokból készült stresszoldó, bőrfiatalító termékek, amelyekkel teljes test- és arckezelést végez a terapeuta.

A lávaköves kezelésnek ez a speciális - Scen Tao, azaz illatos út - névre keresztelt formája gyakorlatilag a népszerű Shiatsu terápia kozmetikai masszázzsá fejlesztett változata. A meleg köveket a megfelelő pontok stimulálására, a testre, a test alá, ill. A lábujjak közé helyezzük, miközben bemasszírozzuk a bőr számára értékes anyagokat. A Shiatsu fogások alkalmazásával olyan pontokat stimulálunk, amelyek a testben húzódó energiavonalak, a meridiánok által összeköttetésben vannak belső szerveinkkel és sejtjeinkkel. A civilizációs ártalmak hatására egyre gyakoribb, hogy az élet energiájának (Qi) áramlása akadozik, sőt olykor stagnál a testben, csökkentve ezzel a vitalitást, és gyengítve a szervezet ellenálló képességét. Mivel a Qi-áram reagál az érintésre, a kezek munkájával fel lehet oldani az áramlást gátló pontokat. A kő ebben játszik fontos szerepet. Önmagában nem elég, hogy bazaltból van, azon belül is olyat kell választani, amelyik a megszokottnál intenzívebb mágneses erővel bír, így megfelelő mértékben tudja stimulálni a meridiánokat. Ezek a kövek csak az Egyesült Államokban találhatók. Folyómedrekből és tengerpartokról kerülnek ki, és sötét színüknek köszönhetően jól tartják a hőt. A köveket a négy elem: a szél, a föld, a víz és a tűz formálják, de a forgalmazók a biztonság kedvéért gondosan legömbölyítik éleiket. Sok vendég belátja, a másfél órás lávaköves test- és arcmasszírozás külön e célra kifejlesztett hatóanyagokkal jobban magéri, mint egy 1 órás, hagyományos olajokkal végzett keleti masszázs. Olyannyira, hogy az alkalmazott készítményeknek köszönhetően sokan nem is, mint egyszerű relaxációs masszázst, hanem mint bőrszépítő kozmetikai kezelést keresik.

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat