Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 23., szerda, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Fénykezelés Ingyenes fényterápia
Ingyenes fényterápia

Ingyenes fényterápia
Ingyenes fényterápia által szeretnék olyan embereken segíteni, akik valamilyen formában betegek és/vagy nincs rá lehetőségük, hogy meggyógyuljanak.Ez a módszer sem csodaszer, ám sikerrel alkalmazható rendszeres használat esetén. Mint minden esetben, legyen szó testmozgásról, pl. elkezdek futni, vagy sakkozni, síelni, úszni, aerobicozni stb, a lényeg a rendszerességen van. Amikor egy súlyos fekély kialakul, azt bizony egy 10 perces kezeléssel nem lehet meggyógyítani, de pár hónap elteltével jelentős javulás várható. Már 5-10 kezelés elteltével is érezhető a hatás, de ez a helyzet súlyosságától és az adott ember lelki beállítottságától, nyitottságától is függ.

Bővebben olvashat a fénykezelés menüpont alatt, itt pedig a közvetlen linkje, ha érdekli, hogyan gyógyulhat fényterápia segítségével. Arra kérek mindenkit, aki szeretne eljönni egy ingyenes fényterápiára, hogy előtte lélekben készüljön fel és hagyja mindazt a jót megtörténni, amit a fényterápia és a gyógyító Bioptron lámpa fog jelenteni. Sokan lejáratták már a természetgyógyászokat, teszem hozzá, sajnos van akit jogosan, de nem szabad mindenkit egyformán elbírálni. Mi emberek sem vagyunk egyformák: van aki csak a pénznek él, hogy minél hamarabb másokat megrövidítsen. Van aki pedig a másik egészségét, örömét tartja fontosnak, mikor önzetlenül ad valamit és nem kér cserébe semmit. Az én életemben is jelentős változások történtek és a mai napig is tart ez a folyamatos változás. Rájöttem, hogy adni sokkal jobb, mint kapni.

Így néz ki egy fényterápiás kezelés helyszíne. A kép csak illusztráció. Én ilyen gazdagon felszerelt kezelőhelyiséggel nem rendelkezem, akkor talán nem is tudnék ingyenes szolgáltatást nyújtani, de az elv és gyógyító technika nálam is ugyanaz.

Egy kezelés általában 10 percig tart, de ha több testrészt kell lámpázni, akkor a kezelési idő több is lehet. Magam is szoktam alkalmazni a fényterápiát, különösen a téli hónapokban esik jól, mikor a természetes fényből kevesebbet kapunk. Most ugyan kellemes nyári idő van, mikor e sorokat írom, de mindenki számára felidézhetőek, milyen nyomott hangulatot okozhat egy-egy esős őszi, de még inkább téli nap. Egyedül élő emberek szomorúbbak szoktak lenni karácsony környékén, ilyenkor amúgy is depressziósabbak vagyunk, a rövid nappalok tovább táplálják bennünk ezt az érzést. Ilyenkor sajnos többen lesznek öngyilkosok, kilátástalannak ítélik meg a helyzetüket stb. Ilyenkor különösen jólesik a fényterápia kellemes gyógyhatása. A Bibliában is benne van, hogy az ember számára igen fontos a jó levegő, tiszta víz, éltető napfény, egészséges táplálkozás, a kellő minőségű és mennyiségű éjszakai pihenés. Nem szeretnék senkit semmilyen vallásra csábítani, csak a bibliai alapú fontosságát emelném ki. A napfény mellett a többi elem is igen fontos, amiben szintén szeretnék segítséget nyújtani, de most és itt csak az ingyenes fényterápiát mutatnám be.

Ingyenes fényterápia mindenki számára, de elsősorban rászoruló, kis jövedelmű embereket szeretnék támogatni, akik nem engedhetik meg ezt a gyógymódot. Én komolyan gondoltam, hogy ez a fényterápia ingyenes, bárki megtapasztalhatja, aki eljön hozzám. Barátias hangulatban, kellemes környezetben várom a gyógyulni vágyó embereket. Egy nagyon szép, tiszta levegőjű helyen lakom, nem messze a fővárostól. Ugyan Budapesten dolgozok, de ebben a csodálatos környezetben lakom. Bátran írjon vagy hívjon bárki, elérhetőségem megtalálja a kapcsolat menüpontban, az oldal tetején. Csupán arra kérem a gyógyulni vágyókat, hogy időben és előre kérjenek időpontot, az esetleges torlódások elkerülése végett.

Ingyenes fotelmasszázs
Az ingyenes fotelmasszázs is egy olyan szolgáltatás, amit bárki igénybevehet, aki úgy érzi, szeretne tenni az egészségéért. Nem szükséges már betegnek lenni és csak akkor eljönni egy ilyen kezelésre. Én akkor örülnék a legjobban, ha már a kezdeti stádiumban észrevennénk a problémát, de még inkább akkor, ha tudatosan és preventívan gondolkodva megelőznénk a betegség kialakulását. Tehát akkor is szívesen várom az ingyenes fotelmasszázs kezelésre jelentkezőt, ha nincs semmilyen tünete, csak ki szeretné próbálni, milyen egy kezelés. Cserébe viszont egy dolgot kérek a jelentkezőktől, hogy mivel ingyenes fotelmasszázsról van szó, mások elől ne vegyük el a lehetőséget. Csak akkor jöjjön, ha valóban szeretné kipróbálni és gyógyulni vágyik. Itt olvashat bővebben a fotelmasszázsról.

Erre az ingyenes fotelmasszázs kezelésre is igaz, hogy rendszeres használat esetén fejti ki a kedvező élettani hatásokat. Egy kezelés általában itt is 10 perces, de lehet hosszabb időtartamú is. Első kezelések alkalmával viszont nem ajánlom ennél hosszabb ideig történő masszázst. Kell egy kicsit hagyni a szervezetünket, hogy megszokhassa ezt a gyógymódot. A sportban sem szabad hirtelen és nagyot előrelépni, itt is a fokozatosság elvét hagyom érvényesülni. Nekem többet jelent a páciens, mint a saját érdek. Sőt, minden gyógyítással foglalkozó szakembernek ezt kellene szem előtt tartani. A beteg mindenekelőtt és nem a kezelésen mihamarabb túlesni. Aki gondosan odafigyelve, az alternetív gyógyeszközöket is figyelembe véve gyógyít, annak a betegei jóval hamarabb felépülnek, mint aki csak és kizárólag a hagyományos orvosláshoz ragaszkodik (ami csak a testet látja, de a lelkünkkel már nem foglelkozik). Az ingyenes fotelmasszázs során szeretném, ha valami mást is tudnék adni, amitől lélekben feltöltődve, nyugodt szívvel menne haza mindenki.

Itt látható pár masszázsfotel, az egyszerűtől a luxuskategóriáig. Aki hozzám eljön egy ingyenes fotelmasszázs kezelésre, az ne számítson luxus kivitelű székre, de azért használható és jó minőségű, nem utolsó sorban kényelmes fotelt tudok biztosítani és ezért ráadásul nem kérek cserébe semmit.

A kezelés során nem szükséges levetkőzni, akár a teljes utcai ruházatban elvégezhető. Azonban az ésszerűség azt kívánja, hogy a nagyobb hatás elérése érdekében, legalább a szorító és feszes ruhadaraboktól feltétlenül szabaduljunk meg, az ingyenes fotelmasszázs idejére. Minden kezelés előtt fontos, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk folyadékot, de legalább 1 pohár vizet igyunk meg. Erre azért van szükség, hogy szervezetünk így könnyebben méregteleníti saját magát. Hatékonyabban és gyorsabban eltávoznak a nem kívánatos toxikus anyagok. Lehetőleg kezelés előtt fél órával, hogy lehetőséget adjunk a folyadék felszívódására. Próbáljuk úgy időzíteni a kezelés idejét, hogy ne legyen tele a gyomrunk, mert kellemetlenségekhez vezethet.

Az ingyenes masszázs során lehetőség van a masszírozás erősségének a szabályozására is és többféle program közül lehet választani. Ezt a pácienssel megbeszélve, könnyen lehet változtatni. A kezelés egy kányelmes székben történik, különös érzékenységgel masszírozható a hát és gerinc. Az élettani hatások nagyon jók, a vérkeringést jól, hatékonyan javítja. A kezelés befejeztével határozottabban élénkebbek leszünk, mert nemcsak egy-egy testrészre terjed ki a masszázs kezelés, hanem az egész testre.

Ugyanúgy lehet az ingyenes fotelmasszázsra jelentkezni, mint az ingyenes fényterápiára. Akár mindkettőt is igénybe lehet venni, nem kell egyikért sem fizetni. Arra kérek minden jelentkezni vágyót, hogy azért előre konzultáljon velem, hogy mikorra szeretne időpontot. Mivel ez egy ingyenes szolgáltatás, semmit sem kérek cserében, ezért lehetnek torlódások, amiért mindenki szíves elnézését és türelmét kérem. Aki már bejelentkezett és időpontot kapott, azt természetesen kiszolgálom a megbeszélt időben. Lehet e-mailt írni, amire majd válaszolni fogok és csak ezután a visszaigazoló levél után lehetne jönni, vagy egyszerűen telefonon megbeszéljük, mikor lenne alkalmas. Addig is mindenkinek szép napot és jó egészséget kívánok!

Az ingyenes kezelések technikai okok miatt jelenleg nem elérhetőek. Megértésüket köszönjük.


 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat