Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 26., szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Gyógyászat
Gyógyászat


Alternatív gyógyászat
Manapság gyakran használják a következő elnevezéseket: alternatív gyógyászat, természetgyógyászat, kínai orvoslás, kiegészítő (complementary) orvoslás, holisztikus orvoslás, hagyományos orvoslás. Az alternatív gyógyászat magában foglalhat mindent, ami nem sorolható be a hagyományos orvoslásba, de ezek nagyon különböző jelentésű és értékű tanítások lehetnek. A természetgyógyászat elnevezés nagyon félrevezető.

 
Kínai gyógyászat
Az orvostudománynak az a rendszere, amely a régi Kínában alakult ki, gyakorlatilag változatlanul él napjainkban is.A kínai orvos úgy próbálta gyógyítani a betegséget, hogy helyre akarta állítani a harmóniát és az egyensúlyt egyrészt az öt alapelem - a föld, a víz, a tűz, a fa és a fém - között, amelyekről azt hitték, hogy azok építenek fel mindent, másrészt a két szembenálló, de egymást kiegészítő erő a jin és jang között.


Tibeti gyógyászat
A tanítások szerint minden élő és élettelen azonos alapanyaggal bír, öt energiából tehát öt alap ős elemből tevődik össze. Ezek: űr , levegő, tűz, víz, föld. Ezekből az öt őselemből tevődik össze a három életnedv. Ez a három elem a keleti gyógyászat alap gyökerét képezi. Az űr és a levegő együttesiből levegő, szél elem, a víz és a tűzből tűz elem, a víz és földből víz elem keletkezik. Ez a három elem a test, az elme, és a tudat működését irányítja. 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat