Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 26., szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Fénykezelés Bioptron lámpa
Bioptron lámpa

A Bioptron lámpa gyógyhatása
A Bioptron jött, látott és győzött a Sportkórházban is. Ez a győzelem különösen azért jelentős, mert sportsebészeti osztálya az országban egyedülálló, speciális beteganyaggal foglalkozik, ekként a páciensek speciális, más hasonló intézményektől gyakorta eltérő kezelést, gondozást igényelnek.

Az osztályon évente mintegy háromezer műtétet végeznek, a szakrendelésen pedig huszonhét-huszonnyolcezer beteg fordul meg különböző - elsősorban térddel. bokával, könyökkel, vállal összefüggő - sportsérülésekkel. Mint azt dr. Berkes István főorvos hangsúlyozza: úgy kell kezelni őket, hogy a legrövidebb idő alatt, a lehető legtökéletesebben és a lehető legkisebb rizikóval gyógyuljanak meg. E cél érdekében megannyi szempontot kell figyelembe venni, és az elérhető legjobb módszereket alkalmazni. Ezek közé tartoznak az új, de hiteles és kipróbált eljárások, eszközök is.

Az újdonságok között volt a Bioptron lámpa, amelyet kipróbálásra kaptak. A tapasztalataik szerint a megelőzésben, a gyógyításban, valamint az esetleges komplikációk elkerülésében egyaránt jó hatást fejt ki. Természetesen - mondja dr. Berkes István - csodaszerek nincsenek, a Bioptron sem az. Ám a maga területén megfelelő, ajánlható, alkalmazható eszköz. A betegek általában fogékonyak minden újra, ami a gyógyulásukat elősegíti. Annak pedig minden beteg nagyon örül, ha szúrás-vágás és egyéb kellemetlen beavatkozás nélkül javulhat az állapota.

bioptron lámpa


Dudásné Rabi Katalin gyógytornász, aki szinte naponta alkalmazta a Bioptront, megerősíti az elhangzottakat.

Akadt olyan sportoló, aki az egyik hét végén megsérült, és a lámpával való kiegészítő kezelés révén a következő hét végén ismét játszhatott. Hasznosnak bizonyult a Bioptron az ambulancián is. Férfiakon és nőkön egyaránt végeztek kezeléseket. Azt tapasztalták, hogy a lámpa jótékony fénye mélyen hatol az emberi test szöveteibe. Az arthritises és arthrosisos betegek már a negyedik-ötödik kezelés után jelezték, hogy könnyebben járnak, mozognak, kisebb fájdalmat okoz számukra egy-egy mozdulat, mint korábban. A térdarthrosisos betegeknél először naponta, utóbb másnaponta alkalmazták a gyógyító fényt. Igen hatásosnak bizonyult a lámpa azoknál a labdarúgóknál, akik kisebb-nagyobb húzódásokat, zúzódásokat szenvedtek. Kiderült, hogy igen sikeresen alkalmazható a Bioptron a térdműtét=ek utáni rahabilitációkban, amikor a gyógytorna, illetve terhelés következtében megduzzadt a térdízület. Bokakinéziót és disztorziót szenvedett sportolóknál a felszívató kezelést szintén kiegészítették fényterápiával, ami csökkentette a felgyógyulási időt.

A Bioptron már nincs az osztályon. A kipróbálási idő lejárt, és az osztály felújítása után nemhogy egy ilyen lámpára, de egyszerűbb és olcsóbb eszköz megvételére sem futja költségvetésükből. Azonban mihelyt pénzük lesz rá, vásárolnak egyet, hiszen már beépült terápiás eszköztárukba.


1. (2011.12.04) Jelenleg az egyik kedves felhasználónk jelezte,
hogy van 1 darab 4x-5x használt biopton pro1 lámpája eladó.
Ár. 250ezer. Ft.
Elérhetősége: F.Katalin. 70/613-6372

2. (2011.12.25) Még egy kedves felhasználónk jelezte,
hogy van 1 darab bontatlan biopton pro1 lámpája eladó.
Ár. 300ezer. Ft.
Elérhetősége: 
S. Natália 70/398-3788


 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat