Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 25., péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésB1 vitamin

Hatása:
A szervezetbe került B1-vitamin (tiamin) azonnal a kolin segítségére siet, megakadályozva idő előtti leépülésüket. Fontos ez a sietség, mert a kolin oldja a feszültséget, biztosítja szellemi frissességünket. Nélkülük tömegesen halnának el neuronjaink és csak nagyon lassan jutnának gondolataink sejtről-sejtre. Súlyos esetben sejtek telepei tapadnak össze, az Alzheimer-kór veszélyével fenyegetve. Tehát ha boldogságra vágyunk, szeretnénk oldani a feszültséget, jusson eszünkbe a tiamin. Nagyon sok beteg jár úgy pszichológushoz, ideggyógyászhoz, hogy valójában súlyos B1-vitamin hiánya van. Mielőtt gyógyszerek garmadáját írja fel az orvos, talán meg lehetne próbálni e vitamin pótlását. Gyorsítja a sebek gyógyulását, a sejtek anyagcseréjét, enyhíti a fájdalmakat.

 
Hogyan jut a vérbe?
Gyorsan felszívódik, de roppant sérülékeny. Elpusztítja a fagyasztás, tárolás, hő, a nyers hal és osztriga enzimje, nikotin, alkohol és bizony a cukorfogyasztás. A finomított cukor, melyet kristálycukor néven vásárolunk meg, annyira finomított, feldolgozott, természetellenes, hogy nagyon sok vitamin felszívását nehezíti vagy gátolja meg. A béltraktusba kerülve alaposan felborítja bélbolyhaink működését. A dietetikusok pontosan tudják mit beszélnek, amikor a cukorfogyasztás károsságát hangoztatják. Főleg igaz ez a finomított fajtáira, de nem kell lemondanunk róla, mert léteznek egészséges fajtái is, pl. a sztívia. Sokan szeretik a cukor különböző feldolgozott formáit, fogyasztják csokoládé, cukorkák, sütemények, torták és még lehetne hosszan sorolni. Ésszerűen persze lehet élvezni, bár a kristálycukor kiváltható az édesipar szinte valamennyi területén.
Aggasztónak tartom, hogy milyen mértében emelkedik a cukorbetegek száma. Súlyos esetben vakságot, sőt akár halált is okozhat. Akik inzulint szednek, tudják mit jelent, mikor hirtelen felmegy vagy leesik a vérük cukorszintje. Dolgoztam már ilyen emberrel és elég szörnyű volt látni, milyen sok szenvedéssel jár(hat) ez a betegség. Gondolom senki sem szeretne ilyen betegséggel élni, mert ugye aki egyszer elkezdi az inzulint... Tenni is kellene valamit ellene, felvilágosítással, tájékoztatással, nemcsak tétlenül várni, hogyan romlik a helyzet tovább.

  <<<B1-vitamin (tiamin) elektromikroszkóp alatt.
Hiányára utaló jelek:
Nehezen koncentrálunk, hamar elfáradunk. Ideggyengeség, étvágytalanság, nehéz légzés, depresszió, alvászavar, zsibbadó kar, lábszár.

Szükségletünk:
1000 kalóriánként 0.5mg, de sportolók, erős stresszben élők, alkoholisták, sok kávét, teát fogyasztók esetén többre van szükség.

Pótlásuk élelmiszerekből:
Napraforgómag, búzacsíra, sonka, teljes őrlésű gabona, mogyoró, barna rizs, máj, burgonya.

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat