Hirdetés


Moksa Cseppek

Moksa Cseppek

Természetes fogyás lemodások nélkül.

 

3 Testőr kapszula

Fogyjon a 3 testőr kapszulával

 

Hidrogén ital


Hidrogén ital a Flavin7-től.

Névnap

Ma 2020. szeptember 26., szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

www.vitaminbank.hu

Ha tetszik az oldal, kérlek helyezd el oldalad forrásában az alábbi kódot. Természetesen nem kötelező. Így fog kinézni: Vitamin

BelépésCímlap Vitaminok B vitaminok
B vitaminok

B-vitamin komplex:
Azért hívjuk komplexnek, mert a sokféle B-vitaminok sosem önmagukban fordulnak elő élelmiszereinkben, hanem közösen. Mindegyik B-vitamin megtalálható a salátában vagy a gabonafélékben, de a sörélesztő is kiváló koncentrációban tartalmazza. Ebből következik, hogy hiába szedünk csak egyféle B-vitamint, mert a természet úgy találta ki, hogy egymással együttműködve fejtsék ki a hatásukat. Csapatmunkában dolgoznak, így jobban fel is szívódnak, mint külön-külön. Az egyes B-vitaminok tárgyalásánál majd kitérek a köztük fennálló kapcsolatra, hogyan támogatják egymást.

Hatása:
Az idegeken kívül a bőr, a haj, szem, máj, az izmok és az emésztőrendszer látja a hasznát.

Hiányának következményei:
A teljes kiőrlésű gabona grammja 3,5mcg tiamint (B1) tartalmaz, addig a fehér liszt csupán 0,8mcg-ot. Ez az arány érvényes a többi B-vitaminra is. Mivel az emberi szervezet a teljes értékű gabonára van beállítva, ezt szokta meg az évezredek alatt, el lehet képzelni, mit jelent a drámai vitamincsökkenés. Sejtjeink szép lassan megbetegszenek, majd elpusztulnak. Az alkohol, cukor, édesség, a mértéktelen kávé- és teafogyasztás felfalja a B-vitaminjainkat. Megőszülünk, kihull a hajunk, depreszziósak leszünk. Persze nemcsak ettől válhatunk kopasszá, de a depresszióhoz nagyon is sok köze van.


B1 vitamin

B2 vitamin

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Támogass minket

 


G.G. AdminVitamin
Copyright © - Minden jog fenntartva. VitaminBank.hu 2007 - 2019.
Artemisinin – Egynyári üröm kivonat